2777
2789
عنوان

همراهی تو کاهش وزن:///

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 201 پست
منم میخوام قبلا ۵۰ کیلو بودم اما الان .....دارم دیوونه میشم با این بالا رفتن وزنم    

من قبلا 65 کیلو بودم میخواستم برم لباس بخرم فروشنده میگفت خانوم سایز شمارو باید از تن مانکن در بیارم در این حد اوکی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶۹کیلو هستم

قدم ۱۵۸ 

نمیدونم‌چن کیلو‌باید کم کنم😩

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓
من سه ساله میخوام 5کیلو کم کنم هنوز موفق نشدم.کلا اراده ام ضعیفه تو خوردن،چن روز رعایت میکنم بعد ول ...

آخ آخ منم . گفتم اینجاا با هم باشیم روحیه بدیم راهنمایی کنیم

من قدم ۱۵۹وزنم ۵۹ اندامم خوبه ولی جدیدا یکم حس میکنم از شکم و پهلو ی مقدار خیلی خیلی جزعی چاق شدم و دوس دارم بشم ۵۵ ولی وزنم استپ شده چیکار کنم😕

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
۵کیلو که چیزی نیست من پارسال با کم خوریو وورزش ۱۵کیلو کم کردم

خوش بحالت،من فقط از شکم و پهلوم ناراضییم.

البته اینم بگم که چون 3قلو دارم تحرکم زیاده ولی زود زود ضعف میکم براهمین یکم زیاده غذام

خدایا شکرت... 

البته از امروز شروع کردم شب برنج نخورم 

من متاسفانه هم شبا برنج میخورم هم این مدت خیلی خیلی فست فود میخورم نمیدونم وزنمو چجور از ۵۹بیارم ۵۵!! اصن انگار مجسمم ثابت موندم😕

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
من قدم ۱۵۹وزنم ۵۹ اندامم خوبه ولی جدیدا یکم حس میکنم از شکم و پهلو ی مقدار خیلی خیلی جزعی چاق شدم و ...

راستشو بخوای خیلی بلد نیستم ولی میگن یه چند روز کالریتو باید ببری بالا بعد دوباره بیاری پایین تا به بدن شوک وارد شه