2777
2789
عنوان

خانم هایی که ذهن اقتصادی دارن لطفا نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 48 پست
[QUOTE=83769890]من باشم اول سالن رو راه میندازم که درآمد ماهیانه ام بره بالا بعد با پولها و سودی که ...

قربونت

پس شما هم مثل من درآمد ماهیانه بالا رو به سرمایه گذاری بلند مدت ترجیح میدید

قربونت پس شما هم مثل من درآمد ماهیانه بالا رو به سرمایه گذاری بلند مدت ترجیح میدید

بله قطعا ولی مرددم از بس که ملک بالا میره من یه خونه امسال خریدم ۳۶۰ میلیون الان شده ۷۰۰فقط به واسطه ی هشت ماه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه بدون مدرک پزشکی؟کاشت ناخن چ مدرکی میخواد؟

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
دقیقا خیلی سخت خرید تو شمال مخصوصا من که آشنا ندارم ولی متل قو امسال قیمت هاش سه برابر شد یکم وسوسه ...

عزیز جان همه جا ۳ برابر شده اگرم میخوای ملک بخری جای نزدیک بخر حداقل بالا سرش باشی البته من باز میگم درآمد بالا ماهیانه رو بیشتر میدوستم

شما کدوم شهر هستید ملک اگر سند تک برگ و کاربری مسکونی داشته باشه کافیه؟

همسرم می گه سند دال بر مالک بودنه ولی گاهی بعدا معلوم می شه اراضی ملیه اونوقت باطل می کنن مخصوصا در قسمت های جنگلی و کناره 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بله قطعا ولی مرددم از بس که ملک بالا میره من یه خونه امسال خریدم ۳۶۰ میلیون الان شده ۷۰۰فقط به واسطه ...

پس همینجای که هستی زمین بخر نه شمال که خودت اینور باشی سرمایه ات اونور

نمیشه بدون مدرک پزشکی؟کاشت ناخن چ مدرکی میخواد؟

مدرک کاشت از فنی حرفه ای که دارم و مشتریهاشم دارم چون کارم با خانوم هاست احتمالا خیلی تایم نمیبره تا مشتری جمع بشه 

پس همینجای که هستی زمین بخر نه شمال که خودت اینور باشی سرمایه ات اونور

حتما ـــ همین کارو میکنم از فکر شمال دراومدم حق باشماست کرج و بلدم و آشنا هم برای خرید دارم 

مدرک کاشت از فنی حرفه ای که دارم و مشتریهاشم دارم چون کارم با خانوم هاست احتمالا خیلی تایم نمیبره تا ...

مرسی از راهنماییت عزیزم ایشالا موفق باشی توهرکاری ک راه میندازی

سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟