دوستان مبلغی پول دارم نمیدونم شمال ملک بخرم یا یه مرکز کاشت ناخن راه بندازم ؟ میدونم که سالن تخصصی ناخن ماهی ده میلیون میانگین درآمد داره از طرفی هم با اتوبان تهران چالوس زمین های مازندران به شدت پیشرفت داره ـ ممنون میشم راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟
شما کدوم شهر هستید ملک اگر سند تک برگ و کاربری مسکونی داشته باشه کافیه؟
همسرم می گه سند دال بر مالک بودنه ولی گاهی بعدا معلوم می شه اراضی ملیه اونوقت باطل می کنن مخصوصا در قسمت های جنگلی و کناره
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
مدرک کاشت از فنی حرفه ای که دارم و مشتریهاشم دارم چون کارم با خانوم هاست احتمالا خیلی تایم نمیبره تا ...
مرسی از راهنماییت عزیزم ایشالا موفق باشی توهرکاری ک راه میندازی
سینه ام دکان عطاریست...دردت چیست؟ من برای عاشق بی کس...من برای عاشق بی چیز...راه رفتن، گریه کردن زیرباران میکنم تجویز...سینه ام دکان عطاریست... دردت چیست؟