2777
2789
عنوان

چرا اینقد خیانت ها زیاد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست
مطمعنم دوستت خودش میدونه به روش نمیاره

مگه ميشه كه بهترين رفتارو با همسرش كنه!!!بعيد ميدونم بدونه چون ذره اي شك كنه نميتونه درون بريزه!!من از اينكه همجنسم داره بهش توهين ميشه و اون مرد فكر ميكنه زنش احمق هست ناراحتم...مردي كه خيلي ادعا داره از نماز تا ناموس و شرافت!!!اوف 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مرد اگه چشم‌پاک و خوب باشه میتونه در مقابل تمام اینها پاک بمونه ولی مهم اینه که چشم و گوش خیلی از ...

عزیزم مرد چشم پاک رو یه زن تربیت میکنه! 

نمیشه فقط از مردها انتظار داشت ک چشم پاک باشن. 

خداوند در قرانش به هر دو گروه تذکر داده 

استارتر من با یکی از این زن های خونه خراب کن حرف زدم و فقط بهش پیام داد

چرا؟؟؟؟؟

گفت شوهرت هر روز جلو ما  به تو زنگ میزد نمیتونستم تحمل کنم 

در صورتی که شوهر من هر روز به مادر و پدر و مادر و پدر من هم زنگ میزد ولی اون فقط تماسش با منو دید

عزیزم مرد چشم پاک رو یه زن تربیت میکنه!  نمیشه فقط از مردها انتظار داشت ک چشم پاک باشن.  ...

درسته 

مرد تو سفره شوهرش میخوره و به یکی دیگه ابراز علاقه میکنه لعنت به اون زن 

وقتی شوهرش فوت میشه و یا جدا میشه زندگی زن دیگه رو خراب میکنه و یک زن رو نابود میکنه تا خودش خوشبخت بشه لعنت به این زنها

ان مع العسر یسرا
آخه همه که نمیتونن قوی باشن جامعه کلا خراب شده واقعا حالم از زندگی و بعضی زنها خراب میشه 

خدا ب پیامبرش هم همون توصیه هایی رو کرده ک ب مردم عادی در  رابطه با ارتباط با نامحرم! 

من نمیدونم ب کنترل خشم و راستگویی و غیبت میرسه همه میگن ما ک خدا نیستیم! 

ب نگاه کردن و حفظ حجاب میرسه میگن هرکی این طوری تحریک بشه خاک توسرش! 

خیلی تناقض داریم. 

تکلیفمون رو فقط هوا و هوسمون روشن میکنه هرچی بگه هرجا بره باهاش میریم متاسفانه

آخه همه که نمیتونن قوی باشن جامعه کلا خراب شده واقعا حالم از زندگی و بعضی زنها خراب میشه  

درسته

هم زنها مقصرن هم مردها

یک‌مورد اینکه همین مردهای بی غیرتن که اجازه میدن خانمهاشون با این وضع بیرون بیان..تازه بعضی هاشون که تازه زنهاشون رو تشویق می کنند به آرایش و خودنمایی بیشتر تو  جامعه😐😐

آخر الزمانه انگار

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
خدا ب پیامبرش هم همون توصیه هایی رو کرده ک ب مردم عادی در  رابطه با ارتباط با نامحرم!  من ...

درسته کاش مثل قدیم این و ایمان سر جاش بود 

مثل قدیم وقتی تکه نون میفتاد زمین خم میشدیم برمیداشتیم و اعتقاد وجود داشت 

ان مع العسر یسرا
عزیزم مرد چشم پاک رو یه زن تربیت میکنه!  نمیشه فقط از مردها انتظار داشت ک چشم پاک باشن.  ...

بله کاملا حرفتون رو قبول دارم

جامعه هرررگز با رعایت یک طرف درست نمی شه

هم زنها بابد عفاف و حجاب رو رعایت کنند و هم مردها نگاهشون رو

و هر دو حیا رو تو گفتار و رفتار و نگاه و....

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

اصلا دیگه عادی شده واسه همه هرکی این از این کارها نکنه میگن امل دهاتی و....آرایش نمی کنیم میگن چرا میکنیم هزار تا ....

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز فردا هم هست
بله کاملا حرفتون رو قبول دارم جامعه هرررگز با رعایت یک طرف درست نمی شه هم زنها بابد عفاف و حجاب رو ...

من زنی دیدم با حجاب و اهل خیانت 

و زنی بدون حجاب و بسیار پاک 

همیشه حجاب تعیین کننده ذات آدم ها نیست 

درسته وضع ظاهری زنها خیلی تو جامعه تاثیر داره ولی دلیل نمیشه همه زنهای  محجبه رو خوب و پاک بدونیم

ان مع العسر یسرا