2777
2789

من صورتشو بند و ابروشو رنگ میکنم خوشگل میشه😄هنوزن ابروهاش خوشگله قربونش برم

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙
عریزم اون مادربزرگا دیگه منقرض شدن مادربزرگای امروزی همه موها های لایت شده پوست صورتشون بوتلکس اصن ی ...

مامان بزرگ های من جفتشون ساده بودن یکیشون دوسال پیش فوت کردن دقیقا همینی بود که گفتم

مامانبزرگای قدیمی خوشگلن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دوست دارم عکستو ببینم نیلیا

🤦‍♀️ی تپلوی سبزه بانمک مامانمم😂مث مامان بزرگم اعتماد ب نفس دارما حال میکنی😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

شاید یه روز گذاشتم

🤷‍♀️

ولی نیلیا جدید بود انصافا😂ب فرهنگ القابم اضافش میکنم

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

قبلا هم گفتم مادر بزرگم  خودش اعتماد بنفسش بالایت سومین ازدواجشم ک یواشکی بود چند ماه پیش کرد 😂😂😂اونم با ی کارمند

عاشقشم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
مامان بزرگ های من جفتشون ساده بودن یکیشون دوسال پیش فوت کردن دقیقا همینی بود که گفتم مامانبزرگای قد ...

یک خاله بزرگ پدری هم دارم اونم همین مدلی اینقدر دوسش دارم هروقت میرم خونش کلی میبوسمش ازین ریزه میزهای با نمکه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم یه بی بی بدجنس دارم😂کل فامیلمون به همون رفته😂

به داییم میگه اونقت که خواستگار داشتم نزاشتی ازدواج کنم

داییم میگه خب الان ازدواج کن

میگه منظورت اینه من اضافی ام؟😁

کلا باید لال باشیم😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وای مامان بزرگ من همینجوری عین ی نوجونه

ارایشش سرجاس

تازه میره سوتین اسفنجی میخره میبنده توش روسری میذاره😂😊😊😂

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
🤦‍♀️ی تپلوی سبزه بانمک مامانمم😂مث مامان بزرگم اعتماد ب نفس دارما حال میکنی😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂 ...

میدونم خودم ساختمش 😍

ممنون میشم اگه عکستو گزاشتی منم تگ کنی

راستی نیلیا من مهدیم (شیایو)

منم تگ کن ببینمت ببینم تو قیافه هم تفاهم داریم یا نه😘

چشم😅😄😘

دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

میدونم خودم ساختمش 😍 ممنون میشم اگه عکستو گزاشتی منم تگ کنی راستی نیلیا من مهدیم (شیایو)

عه تویی عشقمممم😍😍😍😍وای میدونی چقد تو فکرتم

گفتم باز کجا رف

خوش اومدی عزیزدلم

خوش حالم میبینمت

میدونم خودم ساختمش 😍 ممنون میشم اگه عکستو گزاشتی منم تگ کنی راستی نیلیا من مهدیم (شیایو)

چشم عزیزم😍😘