2777
2789
عنوان

Pco

387 بازدید | 54 پست

سلام خانوما کسی اینجا pco هست .میخام بدونم چه علامت هایی داره قرص میخورید وتاپه وقت قرص وباید ادامه بدیم .ممنون میشم اگه اطلاعی دارین کمک ام کنید 

ینی تنبلی تخمدان، فک کنم نوددرصدخانومادارن

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولاو قتی بخوای بارداربشید دارومصرف میکنی که زودتربارداربشی بعضیا م طبیعی باردارمیشن، فقط مهم کم کردن وزن و ورزش کردنه اگه اضافه وزن داری 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

دوستان هر کی داره بگه بعد از چند وقت اقدام بچه دار شدید

اصلااسترس نداشته باش خیلیادرگیرن ولی بچه دارین، عجله نکن

اصلااسترس نداشته باش خیلیادرگیرن ولی بچه دارین، عجله نکن

ماه اول اقدامم خدا کنه زود نتیجه بگیرم من هنوز هیچی نشده نگرانم پنجشنبه موعدمه میگم اگه پریود بشم خیلی تو ذوقم میخوره

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
من دو هفته عقب میفته بچه هم دارید ؟

نه ندارم .میخاستم اقدام کنم رفتم سونو واژینال دادم .توش نوشت مشکوک به pcoیه دکتر گفت نداری یه دکتر که تازه رفتم گفت داری و گلای وانس بهم داد .پریودام منظم وهر۳۵ روز