2777
2789

در ادامه ی تاپیکای قبلیم...

حالا وکیلش زنگ زده میگه بیا امضا کن. گفتم چیو؟  با وکیلم تماس بگیرید. من اطلاعی ندارم

بعد وکیل خودم زنگ زده میگه اینا دیگه کین. میخوان سرت کلاه بزارن.

اخه من گفتم فقط طلاق از طرف مرد باشه. توافقی حاضر نیستم . اونوقت گفته اینا سر 20 میلیون توافق کردن!!!!!!

جاااااان؟؟؟؟ من اصلا با کسی حرف نزدم که بخوام توافق کنم یا نکنم. الکی میخواستن فقط ازم امضا بگیرن. وای خدا رحم کرد به وکیلم گفتم. 

فکر کرده با 20 تا میتونه راضیم کنه. عجباااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیلت چقدر گرفته؟؟؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

خیلی حواستو جمع کن دلیل طلاق چیه؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
عجب... مهریه ت چقده؟ اجرا گذاشتی؟

اره اجرا گذاشتم. یه خونه داره توقیف کردم .که اگه طلاق از طرف مرد بشه نصفش گیرم میاد. بهاطر همین میخواد با 20 تا سرو تهش رو هم بیاره. 

313 سکه

بیست میلیون چیه !

توافق جدا شی که سنگین تری!

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

مھریہ کہ بہ کنار۔اجرت المثلت ھم بگیر۔بیچارہ ش کن تا بدونہ ھوس بازی بی تاوان نیست۔۔۔

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔