2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیخشید برای عفونت باکتریایی واژن منظورتونه؟؟

اره دورت بگردم هرچی عفونت باشه خالی میشه من خودمم تند تند عفونت میگیرم شوهرم بهداشتشو رعایت نمیکنه همیشه اینکارو میکنم 

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
اره دورت بگردم هرچی عفونت باشه خالی میشه من خودمم تند تند عفونت میگیرم شوهرم بهداشتشو رعایت نمیکنه ه ...

شیر و با عسل امتحان میکنم. منم باردارم عفونت گرفتم. آویشن فک کنم ضرر داشته باشه بارداری. من هر کاری کردم هر داروویی خوردم نرفته

آره عزیزم

داوالاگ چیه؟ میشه دوران بارداری استفاده کرد؟ من کلوتریمازول واژینال زدم خوب نشدم. سرکه ریختم خوب نشد. سفیکسیم خوردم خوب نشد. درمونده شدم دیگه به خدا. میترسم کیسه آبم پاره شه. ببخشید برای من ترشحات زرد رنگه البته بدون بو. 

شیر و با عسل امتحان میکنم. منم باردارم عفونت گرفتم. آویشن فک کنم ضرر داشته باشه بارداری. من هر کاری ...

فدای چشات بشم اره شما اویشن نخور امتحان کن حتما ی لیوان صبح بخور ی لیوان شب مطمئنم نتیجه میگیری خوب شدی خبر بده گلم❤💛💙💜

تیکر تولد 1 سالگی پسر گلمه😍😘
داوالاگ چیه؟ میشه دوران بارداری استفاده کرد؟ من کلوتریمازول واژینال زدم خوب نشدم. سرکه ریختم خوب نشد ...

کلوتریمازول برای عفونت قارچیه عزیزم. منم ترشح زرد رنگ دارم . تو بارداری نمی دونم از دکترت بپرس حتما. اما منم تو بارداریم ترشح زرد رنگ بود دکتر گفت طبیعیه بخصوص بعد سرکلاژم.