2777
2789
عنوان

نون پنجره ای و شیرینی نخودی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
مامانم درست میکنه من کیک از روی پاپیون میپزم

اهان عزیز

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اهان عزیز، چ بد نمیشه پ بفرستی، در مورد نون پنجره ای و شیرینی نخودی چی گلم؟درست کردی

نه آجی اون دوتارو درست نکردم

اما کیک زیاد میپزم،از وقتی این دستورو امتحان کردم دیگههمش رو همین میپزم عااالی میشه.

بذار ببینم اسمش هس بزنی تو نت

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دستورش چی بود سرچ کنم

برن کیک شکلاتی ساده با کاور گاناش

اولین دستوری که اورد همونه

مهم‌نیس حتما شکلاتی باشه،میتونی رو همون دستور ساده یا زعفرونی هم درست کنی

من مواد رو‌کامل کاکائویی نمیکنم،بعد که ریختم تو قالب یکم از مواد رو‌نگه میدارم پودر کاکائو میزنم میریزم رو مواد ساده،اینطوری کیکم دو رنگی و اوشدل میشه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
برن کیک شکلاتی ساده با کاور گاناش اولین دستوری که اورد همونه مهم‌نیس حتما شکلاتی باشه،میتونی رو هم ...

البته کاکائوییش هم با کاور گاناش باشه فوق العاده خوشمزه س

نه آجی اون دوتارو درست نکردم اما کیک زیاد میپزم،از وقتی این دستورو امتحان کردم دیگههمش رو همین میپز ...

اهان گلم،نوش جوووووونت

مرسی

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
برن کیک شکلاتی ساده با کاور گاناش اولین دستوری که اورد همونه مهم‌نیس حتما شکلاتی باشه،میتونی رو هم ...

اهان ممنوووون عزیز لطف کردی😍

اهان ممنوووون عزیز لطف کردی😍

عزیزمی

دستورش خیلی آسونه،همنیکه زرده و سفیده جدا کردن نداره دوس دارم😁😁تنبلم دیگه

همم‌ خیلی خوب میشه😚

عزیزمی دستورش خیلی آسونه،همنیکه زرده و سفیده جدا کردن نداره دوس دارم😁😁تنبلم دیگه همم‌ خیلی خوب م ...

اوکی گلم خخخخ پ خوب اسونه