منوریحانه مدیر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 عنوان یخ خام خوشگل و جیگر بیاد جواب یده | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 29 پست سلام 😂😂یعنی من کشته مرده اعتماد به نفس تون شدم😂😂😂😂😂پارچه کرپ و حریر قیمتش چنده؟؟؟ هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘 1397/12/13 | 14:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 اینم باز اشتباه نوشتی که ! خوسگل !!!! 😔😒😕 😂😂😂 هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 یخ خام خوسگل!! اعتماد ب نفستو عشقه استارتر😃 😂😂 هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22039 😂😂😂 اصلا اسم کاربریت هم اشتباهه.من و ریحانه بچه ها بریزین سر استارتر 😁😁😁😁 با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 برای ایم مدل لباس حریر و کرپ میخام بخرم هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 اصلا اسم کاربریت هم اشتباهه. من و ریحانه بچه ها بریزین سر استارتر 😁😁😁😁 😂😂😂وای خدا نکشتت هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
بلامیسر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1810 برای ایم مدل لباس حریر و کرپ میخام بخرم عزیزم برو پارچه فروشی مدلت رو نشون بده اونا پارچه مناسب بهت معرفی میکننبه احتمال زیاد پارچه دامن حریر کرپ باشهالان قیمت پارچه ها خیلی رفته بالا ❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 عزیزم برو پارچه فروشی مدلت رو نشون بده اونا پارچه مناسب بهت معرفی میکنن به احتمال زیاد پارچه دامن ح ... حریر این مدلی چند میتونم بخرم؟؟؟ هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
بلامیسر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1810 حریر این مدلی چند میتونم بخرم؟؟؟ عزیزم بخاطر جنس قیمتا متفاوته. فکر کنم از متری40تومن به بالا باشهاین جنس حریر چروک نمیشه اصلا ❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 عزیزم بخاطر جنس قیمتا متفاوته. فکر کنم از متری40تومن به بالا باشه این جنس حریر چروک نمیشه اصلا مررررسی عزیرم هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
بلامیسر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 1810 مررررسی عزیرم خواهش میکنم😊❤️ ❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3930 من فقط چون خوشگل و جیگر بودم اومدم😎😍😜😂 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
منوریحانه مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 1477 من فقط چون خوشگل و جیگر بودم اومدم😎😍😜😂 خوش اومدی دیر اومدی هرکی پستمو میخونه میشه برا سرکار رفتن شوهرم دعا کنید😍😍یه صلوات ۵ثانیه وقت تون رو میگیره😘 محتاج دعاهاتونیم😘
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3930 خوش اومدی دیر اومدی ممنونم😎 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢