2777
2789

گریه های دخترش به خاطر رای منفی داورا نبود به خاطر اون حجم از تحقیری بود که باباش شد...دلم براش کباب شد...دیگه تا عمر داره یادش نمیره...مرد گنده با اون حرکاتش خودشو اندازه ی یه موش کوچیک پیش دخترش کاش لااقل دخترشو نمیاورد برنامه...دختر روحیه ی حساسی داره دوست داره همه فکر کنن باباش یله...نه اینکه...اشکاش مثل بارون میریخت............مردای بی فکر و باید تو بقچه بکنی بذاری دم در....

الان به نظرت ما شبیه نستراداموس هستیم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم خودشون اینقدر ناراحت شده باشند که شما جوش آوردید...

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دقیقا

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

اره بخدا منم کلی گریم گرفت

خیلیییی بد بود ادم مادرش شاید اینجوری شه انقد ناراحت نشه تااینکه قهرمان زندگیش باباش جلوش ضایع شه اینجوری شه من داغون شدم دقیقا

درضمن مگه تحقیر کردنش؟؟؟؟خب داورا نظرشونو دادن ب همه هرچی میخوان میگن دیگه

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
یعنی چی

خب باید بگی جریان چی بوده تا ما هم بفهمیم خیلیا مثله من ندیدن برنامه رو

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇