می دونم سوال هام برای هر شخصی متفاوته ولی به صورت کلی جواب بدید . از همین الان اعتراف می کنم در مورد خودم می پرسم . کسی می خواد مسخره ام کنه لطفا اصلا نظری اعلام نکنه .. مرسییییی
میگن برای جذب یک مرد، سنگین باشید و بهش محل ندید . اما به نظر من برای جذب یک مرد مهربون و خوش اخلاق ، باید خودت هم خوش اخلاق و خوش صحبت و خنده رو باشی . البته با همه خوش اخلاق باشی هااا ، نه فقط خود پسره . نظر شما چیه ؟
اگر مرد خوشتیپی باشه ( نه اینکه خیلی روی تیپش وقت بذاره ها) کلا هر چی می پوشه بهش میاد ، لزوما عاشق یک دختر خوش لباس میشه یا ممکنه عاشق یه تیپ معمولی هم بشه ؟
برای یک رابطه همکاری کوتاه مدت ، بهتره دختر هر دفعه خوش لباس ظاهر بشه یا چند بار اول کافیه؟
چه مدت از دیدار بگذره امکان داره مرد به فکر ازدواج و آشنایی بیشتر با دختر بیافته؟
آیا هم قومی بودن پسر و دختر تاثیری روی مرد و خانواده اش داره که تمایل داشته باشن بیشتر با دختر آشنا بشن ؟ اینو حتما جواب بدیییییید ....
اگر دختر شغلی داشته باشه که به شغل پسر مربوط باشه ، زمینه ساز تمایل مرد برای آشنایی هست؟
یه سوال مسخره: اگر کِیس مورد نظر ! مادر و خواهر تپل داشته باشه ، جذب دختری مثل اونا میشه یا اینکه اصلا ربطی نداره .
اصلا اندام و حرکات و رفتار دختر ، از نظر روانشناسی روی مرد تاثیر خاصی داره ؟ از تجربیاتتون در جذب کردن مرد های باشخصیت بگید .
تاکید میشه کِیس مرد نظر بسیار باشخصیت و آقاس . ذهنتون سمت پسر های دختر باز و ولگرد کوچه خیابون نره ..
دوست دختر نداره و از این حرفااااا
اصلا کلا ویژگی های مشترک بین مرد ها چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/