2777
2789

می دونم سوال هام برای هر شخصی متفاوته ولی به صورت کلی جواب بدید . از همین الان اعتراف می کنم در مورد خودم می پرسم . کسی می خواد مسخره ام کنه لطفا اصلا نظری اعلام نکنه   .. مرسییییی

میگن برای جذب یک مرد،  سنگین باشید و بهش محل ندید .  اما به نظر من برای جذب یک مرد مهربون و خوش اخلاق ، باید خودت هم خوش اخلاق و خوش صحبت و خنده رو باشی . البته با همه خوش اخلاق باشی هااا ، نه فقط خود پسره . نظر شما چیه ؟

اگر مرد خوشتیپی باشه ( نه اینکه خیلی روی تیپش وقت بذاره ها) کلا هر چی می پوشه بهش میاد ، لزوما عاشق یک دختر خوش لباس میشه یا ممکنه عاشق یه تیپ معمولی هم بشه ؟

برای یک رابطه همکاری کوتاه مدت ، بهتره دختر هر دفعه خوش لباس ظاهر بشه یا چند بار اول کافیه؟

چه مدت از دیدار بگذره امکان داره مرد به فکر ازدواج و آشنایی بیشتر با دختر بیافته؟

آیا هم قومی بودن پسر و دختر تاثیری روی مرد و خانواده اش داره که تمایل داشته باشن بیشتر با دختر آشنا بشن ؟ اینو حتما جواب بدیییییید ....

اگر دختر شغلی داشته باشه که به شغل پسر مربوط باشه ، زمینه ساز تمایل مرد برای آشنایی هست؟

یه سوال مسخره: اگر کِیس مورد نظر ! مادر و خواهر تپل داشته باشه ، جذب دختری مثل اونا میشه یا اینکه اصلا ربطی نداره .

اصلا اندام و حرکات و رفتار دختر ، از نظر روانشناسی روی مرد تاثیر خاصی داره ؟ از تجربیاتتون در جذب کردن مرد های باشخصیت بگید .

تاکید میشه کِیس مرد نظر بسیار باشخصیت و آقاس . ذهنتون سمت پسر های دختر باز و ولگرد کوچه خیابون نره ..

دوست دختر نداره و از این حرفااااا 

اصلا کلا ویژگی های مشترک بین مرد ها چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

باید خوش پوش باشی و به خودت برسی و خوش صحبت باشی ولی درمساعل غیرکاری باهمه جدی باشی و رو ندی.همون با دست پس زدن و با پا پیش کشیدن

ارامشی که اکنون دارم مدیون انتظاریست که دیگر از کسی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم خیلی باشخصبت بود مثل این اقایی ک میگی و خیلی هم چشم پاک واقعا هیچوقت نگاه بدی نمیکرد به هیچکس

خانواده خودش باکلاسن  خودشم همینطورمنم خب خیلی اهل تیپ زدنو ست کردنو این چیزا بودم  توی مهمونیایی ک بودیم مثلا ارایشم بیشتر و توی جاهای رسمیو دانشگاه اینا همیشه ارایش ملایم داشتم شوهرم بعد ازدواج گفت خیلی این کارات برام با  ارزش بود ک تشخیص میداذی هرجایی چطور رفتار کنی و چه ارایشی و چ لباسی بپوشی(من خانوادم خیلی بازن ولی هیجوقت مثل دخترای خراب رفتار نکزدم )اینم گفت یکی از معیارام برای ازدواج با کلاس بودن بود 

ولی همه اینطور‌نیستن من شوهر دوستم خیلییییییی باکلاس بود ولی دوستم واقعا دهاتی بود همیشه هم بوی عرق میداد ولی دوسش داشت و رفت گرفتش اخر

مهربون بودن و خودتو گرفتن بنظرم با هیچ مردی جز شوهرت نباید خیلی صمیمی بشی و اگر تو محیط کاره درحد احترامو یوقتایی صحبت کردن کافیه ولی میشه مهربون بود توجه رو کاردرستی نمیبینم تو اگر به پای یه مرد بپیچی نمیگه وای منو دوس داره و امار و نخ میده بدتر دور میشه ولی اگر مهربون باشی و به وظایفت عمل کنی و درکل خودت باشی بنظرم بهتر جذبت میشن

و اینکه اقایون عاشق  خانومای مستقل هستن وقوی

زیاد بود چیزایی ک تو ذهنمه میگم هر کس در درجه اول با چهره و اندام طرف مقابل روبه رو میشه ک اون بنابر سلیقه ی پسرو دختر مربوطه بعصی پسرا تپل و سفید و بور دوس دارن بعضیا سبزه ی بانمک یاخیلی چیزای دیگ پوشش دختر همون جوری باید باشه ک همیشه هس تظاهر نباید باشه ولی سعی کنه مرتب و شیک باشه همیشه طرز حرف زدن حرکات دست ناز زنانه نوع‌نگاه نوع حرف زدن هم مربوطه هیچ‌پسری ی دختر مغرور خودبین عصبیه پر حرف‌و نمیپسنده پسرا یه خانوم مهربون و صمیمی ولی مودب و با حیا رو بیشتر میپسندند تا ی خانم خیلی‌جدی و غد یا بد دهن

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

خوش لباس ظاهر بشی هم بنظرم چندبار اولو اخر نداره شما چنددست لباس ساده و شیک داشته باش همونارو بپوش 

هرروزم قرار نیست عوضشون کنی اصلا ک هی تکراری بشی دوروز یه چیزی بپوش‌ کثیف شد عوض کن 

خیلی راحت میتونی عوض کنی بستگی به محل کارتون داره

الان میشه نتیجه گرفت که خودمون باشیم .... 

خودت باش 

و خوش‌پوش و خوش صحبت 

اون خوشش بیاد پس فردا فیلمی ک بازی کردی براش نباشی میدونی زده میشع

بخدا ک  من یکبارم به ازدواج به شوهرم فکرنکرده بودم  وقتی اومد خواستگاری کرد و درخواست داد چندوقت باهم باشیم بعدش ک شماخت پیدا کردیمم گفتم راستش من نیاز دارم اول فکرکنم هربار میومد میپرسید فکراتو کردی میگفتم دوسه روز دگ بهتون میگم باورکنین انقد کارداشتم اصلا نرسیدم😂شوهرم میکفت داشتم پشیمون میشدم این اخریا کفتم نمیخاد روش نمیشه بگه بعد دیدم شوت تر ازاین حرفایی بیخیالت نشدم😂

خودت باش  و خوش‌پوش و خوش صحبت  اون خوشش بیاد پس فردا فیلمی ک بازی کردی براش نباشی میدون ...

یه بار یکی ازش پرسیده بود نمی خوای ازدواج کنی ... گفت در صورتی که به زندگی شخصیم کمک کنه . نفهمیدم منظورش چی بود!!!! ینی منظورش چی بود آخه!!!