2777
2789
عنوان

معتاد بی بی چک مثبتم😐😴😳

1025 بازدید | 36 پست

من اولین بار ک بی بی چک زدم برا سرگرمی بود مثلا استفاده کنم از اونجا ک همیشه پریودم دیر میومد توقع داشتم منفی بشه یهو دو تا خط خیلی پررنگ افتاد باورم نمیشد  شش تا دیگه زدم بازم مثبت با فاصله صبح ظهر عصر شب نیمه شب و..😮😂 اول میخواستم همه رو نگه دارم اما ازمایش بتا ک دادم اونارو انداختم دور الان دلم براشون تنگ شده🙄 ی حس خوب و ی حس بد داشتم  از ی طرف خوشحال بودم نی نی تو راهه از ی طرف ناراحت چون می ترسیدم از حاملگی و زایمان حالا حاملگی و زایمان ب کنار دخترم سه ماهشه دیگه بچه نمیخوام هر بار بی بی چک میزنم دو تا خط پررنگ بیفته دفعه قبلی روز تخمک گذاری زدم بی بی چک دو خطی دوست دارم اینقدر خوشحال میشم اما هر بار منفی میشه کلی غصه میخورم 😢😞😁حالا جلوگیری سفت و سخت هم دارم آیا من مریضم ببرم خودمو ب دکتر نشون بدم😂😂😂 ان شاءالله همه ی مامانی منتظر بی بی چکشون دو خطی بشه ی نی نی سالم و تپلی و خوشگل ب دنیا بیارن بوس ب همتون😍💚😘❤💚💜💚💜💓💛💋

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

اینم بگم اون موقع تازه با بی بی چک آشنا شده بودم نمیدونستم اینجوری هم مشخص میشه حامله ای😁😁

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم اون موقع تازه با بی بی چک آشنا شده بودم نمیدونستم اینجوری هم مشخص میشه حامله ای😁😁

پس براچی استفاده میکردی؟تفریحی؟

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤

وای من برعکس تو متنفرررررمممممممممممممممممم.

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
عزیزم مبارکه

ممنون ولی حامله نیستم دخترم سه ماهشه😁💋

خب اینقد بیبی چک نخر ک در دسترست نباشه

نمیتونم می رم میخرم میگم برای موقعی ک لازم دارم داشته باشم اما نمیتونم همون شبش یا فردا صبح استفاده میکنم