2777
2789
عنوان

معتاد بی بی چک مثبتم😐😴😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 36 پست
پس براچی استفاده میکردی؟تفریحی؟

اره آخه اوایل ازدواج جلوگیری نداشتم  هیچوقت هم حامله نمیشدم دیگه بعدا تفریحی میزدم میدونستم منفی میشه 😁

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من دعاکن بارداربشم بی بیم مثبت واقعی بشه

ان شاءالله این ماه حامله بشی عکس بی بی چکتو بزاری ذوق نی نی تو راهی بکنیم😍😍 مشکلی داری؟اگه دوست داشتی جواب بده

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
االان که بیبی چک ۷ تومن شده فک نکنم دلت بخواد هر روز بزنی

من اون روز خریدم دو تومن مارک مدیکور

ان شاءالله این ماه حامله بشی عکس بی بی چکتو بزاری ذوق نی نی تو راهی بکنیم😍😍 مشکلی داری؟اگه دوست دا ...

ان شاالله اره تنبلی دارم هفته قبل بی بیم.مثبت شدولی کاذب بود

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
ان شاالله اره تنبلی دارم هفته قبل بی بیم.مثبت شدولی کاذب بود

اهان رازیانه خیلی خوبه واسه تنبلی تخمدان یا خودشو دم کن یا عرق اش کلا ترشی و سردی جات نخور رحمتو گرم نگه دار منم مشکل کم کاری تیروئید داشتم حامله نمی شدم ازمایش دادین؟ ان شاءالله این دفعه ک بی بی چک میزنین مثبت واقعی بشه😘😘😘😘

کدوم شهرین؟

یکی از روستاهای  جنوب 

اهان رازیانه خیلی خوبه واسه تنبلی تخمدان یا خودشو دم کن یا عرق اش کلا ترشی و سردی جات نخور رحمتو گرم ...

الهی آمین مرسی عزیزم اتفاقاکم کارم هستم دارومیخورم

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
الهی آمین مرسی عزیزم اتفاقاکم کارم هستم دارومیخورم

فدات گلم تیروئید تنبلی رو درمان کنی زود حامله میشی ب امید خدا قرص آهن و فولیک اسید اینام بخور حتما

اره آخه اوایل ازدواج جلوگیری نداشتم  هیچوقت هم حامله نمیشدم دیگه بعدا تفریحی میزدم میدونستم منف ...

😂😂😂😂بخاطر دل داروخونه محل

خدایا شکرت که مرد کوچیکمو بهم هدیه دادی💖سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش❤