2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 42 پست
نه یخچالم دو قلو میتونم برا آینه اینا هم بخرم شوهرم میگفت آینه تلوزیون تو ماشین خودمون میبریم

اره آینه ها و شیشه های ویترین یا مبلارو خودتون ببرید چیزایی که ممکنه اسیب ببینه رو خودتون ببرید،تلوزیون اگر جعبه خودشو نداری حتما خودت ببر بزار لای پتو بزار صندلی عقب

نیازی نیست روزنامه بزاری کافیه.فقط مرتب بچین،لیوانارو افقی بچین تو جعبه

وای خدا از یه طرف ذوق خونه جدید دارم از طرف دیگه اسباب کشی هم خسته کنندس با بچه کوچیک خواهر شوهر جاریم میگن هر موقع جمع کردی بگو بیایم کمک اما به نظرم اگه اونا بیان من فقط باید این وسط بمونم به فکر غذا پختن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا از یه طرف ذوق خونه جدید دارم از طرف دیگه اسباب کشی هم خسته کنندس با بچه کوچیک خواهر شوهر جار ...

ولی حتما بگو یکی بیاد کمکت چون به نظر کار تموم شده ولی میبینی انقدر همون خورده ریزا جم کردن وقت گیرو خسته کنندس که ادم از پا میوفته،حتما کمک بگیر،اگر مشکل هزینه نداری شرکتای حمل بار هم کارگر دارن که بیان وسایلارو جمع کنن

اره آینه ها و شیشه های ویترین یا مبلارو خودتون ببرید چیزایی که ممکنه اسیب ببینه رو خودتون ببرید،تلوز ...

چرا راستی تلوزیون کارتنش خونه مامانمه یادم باشه بیارم مبلام راحتیه خراب نمیشه تو جا به جایی البته دوس دارم مبلامو زودتر ببرم بگم مبل شویی بیاد اونجا بشوره یهو رفتم آماده باشه از طرفی هم شوهرم نزدیک عید دیر میاد از مغازه وگرنه خودش یه پا کدبانو باسلیقه اس مامانمم بیچاره داره تند تند کاراشو میکنه بعد بیاد کمک من

ولی حتما بگو یکی بیاد کمکت چون به نظر کار تموم شده ولی میبینی انقدر همون خورده ریزا جم کردن وقت گیرو ...

آره حتما میگم میان کمک آخراش که وسایلامو تقریبا جمع کرده باشم دیگه اونموقع زشتم نمیشه غذا بیرون بخرم

یعنی به نظرت این حمل باری ها خط خش میندازن یخچالو حتما میگم شوهرم میخره خودم خیلی ایده ها تو ذهنم بو ...

نمیدونم اونجا هست یا نه از این سلفونای رولی مخصوص اثاث کشی من کل وسایل سرویس خوابمو پیچیدم تو سلفون که ضربه نخوره. روی اینه هام هم مقوا گذاشتم و سلفون کشیدم دورش. و روی جعبه ها هر کدومو نوشتیم چی به چیه. وارد خونه که شد مستقیم هر کارتونی رفت جای خودش بعد کم من باز کردیم. 

ولی حتما بگو یکی بیاد کمکت چون به نظر کار تموم شده ولی میبینی انقدر همون خورده ریزا جم کردن وقت گیرو ...

مرسی دوستم بابت کمکت عالی مخصوصا ایده سلفون پلاستیک حباب دار

چرا راستی تلوزیون کارتنش خونه مامانمه یادم باشه بیارم مبلام راحتیه خراب نمیشه تو جا به جایی البته دو ...

اره اصلا تعارفو بزار کنار چون واقعا اسباب کشی سخته اونم با بچه کوچیک هرکی تعارف زد قبول کن بیان کمک.به فکر غذا پختن هم نباش یا الویه اماده میگیری،یا فلافل،سخت نگیر کسی توقع نداره تو حین اسباب کشی غذای گرم و خوب بخوره

نمیدونم اونجا هست یا نه از این سلفونای رولی مخصوص اثاث کشی من کل وسایل سرویس خوابمو پیچیدم تو سلفون ...

نمیدونم باید بپرسم ببینم پیدا میکنم آره منم رو کارتون هارو میخوام بنویسم بعد اول آشپزخونه سالن بچینم بعد اتاق خودمونو آخر سر اتاق بچه رو

اره اصلا تعارفو بزار کنار چون واقعا اسباب کشی سخته اونم با بچه کوچیک هرکی تعارف زد قبول کن بیان کمک. ...

نه خدایش اونا هم خیلی خوبن اصلا اون مدلی نیستن مثلا قبل عروسیم بدون اینکه من بدونم با شوهرم امده بودن خونرو شسته بودن تمیز کرده بودن حتما میگم میان