2777
2789
عنوان

اونایی که ناخن پاشونو بلند میزارن با کفششون چی میکن

| مشاهده متن کامل بحث + 2254 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخونای پامو نمیگیرم عادت ندارم

همیشه کتونی ی سایز بزرگتر میگیرم چون اگه پا تو کفش راحت نباشه فرم پا زشت میشه وقتی هم میشکنه ناخونم تاثیر انچنانی ای نداره

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
من یبار گذاشتم بلند شد مکافاتی داشتم  یه دونه جوراب سالم برام نموند  از همه بدتر همیشه ن ...

اگه اهل لاک زدن هستی قسمت جلو ناخن که رشد کرده رو لاک بزن تیزی ناخن گرفته میشه و جوراب پاره نمیکنه

من ناخون پام بلند ك ميشه خيلي پام قشنگ ميشه 

دلم نمياد بگيرمشون اخه تو دمپايي رو فرشي خيلي خوب ميشه 

بعد ناخونام خيلي تيزه 

شوهرم هميشه باهاش مشكل داره اخه تو خواب ناخنم ب ساق پاش كشيده ميشه قشنگ پاره ميكنه پاشو مثل شمشير 

يعني كسي پاشو ببينه فكر ميكنه چاقو زده خط انداخته 

خون مياد در حد چي😂😂😂😂بهش ميگه شمشير ذوالفقار 

از پاره شدن جوراب و اينا هم نگم برات

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اه انقدر بدم میاد ناخن پارو‌دیگه چرا بلند میکنین آخه. خب کوتاهش کن راحت شو دیگه

من ناخن پام اگه کوتاه باشه انگشت شصتم شبیه سر مارمولک میشه خیلی زشششت. بلند میزارم یکم قیافه بگیره