2777
2789
عنوان

بیاید دورهمی خوش بگذرونیم

509 بازدید | 115 پست

سلام دوستان ، خوبین؟ چه خبرا؟ یه چیزی بگید بخندیم حوصلم سر میره :( هر چه میخواهد دل تنگتان بفرمایید ...

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم گرفتس نمیتونم بخندم

چرا عزیزم چی شده ؟ 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
سلام خوب تو خوبی؟ من گشنمه نمیدونم چی بخورم😶 غذاهامون تموم شد شاید نون پنیر خوردم.

بد نیستم، شکر خدا خخخخ نوش جان😂

لعنتی دلم برات تنگ شده کی عید میشه بیام تز تونجا رد بشم ای خدااااا حالم بده 

هوس سیگار کردم ولی سرم درد میکنه حالم  ندارم که برم توحیاط بچه ها خوابن.

ای خدا چی دارم میگم من خوابم میاد دارم هذیون  میگم😂😂😂😂😂

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
لعنتی دلم برات تنگ شده کی عید میشه بیام تز تونجا رد بشم ای خدااااا حالم بده  هوس سیگار کردم ول ...

جان 😳😳😳😂😂

اخ منم سیگار😶 9 ماهه نکشیدم به خودمم قول دادم دیگه نکشم. ولی سخته.

شماها سیگار میکشین واقعا؟؟؟ 😳😳😳😳

اخ منم سیگار😶 9 ماهه نکشیدم به خودمم قول دادم دیگه نکشم. ولی سخته.

واقعا سیگاری هستی؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖