2777
2789
عنوان

بیاید دورهمی خوش بگذرونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 115 پست
اره!!! من همه دوستاممممم و هم سنام سیگارین! ینی حتی اونایی ک نبودن هم شدن...دلم میگیره میبینم

اخه واسه چی، حیفه بخدا جوونیتون

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

راستی مرسی دوستان که اومدید تو‌تاپیکم 😍😍😍

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت کردی متاسفانه، ولی نشدنی نیس

اره ولی ی جایی میرسه ک دیگه حسی نداری! ینی میکشی ک بکشی فقط!

من ب اونجا میرسم میزارم کنار

ولی عصبی ک میشم باید ی چیزی دود کنم

💚 زندگی بومرنگ کارماست...♻️
اره ولی ی جایی میرسه ک دیگه حسی نداری! ینی میکشی ک بکشی فقط! من ب اونجا میرسم میزارم کنار ولی عصبی ...

بله ، حس خوبی نیس، انشاالله خدا کمکت کنه، مجردی؟

اره!!! من همه دوستاممممم و هم سنام سیگارین! ینی حتی اونایی ک نبودن هم شدن...دلم میگیره میبینم

جالبيش سنمون بود كه شبيه همه، و البته  اون ١٠ سال 😂اره منم همينطور همه اطرافيانم همينن، حالا اينجا خيلي نميخوام صحبت كنم اصولا خوشم نمياد از قضاوت، ولي در كل تنها نيستي🤦‍♀️

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
نه متاهلم میزارم کنار...بلاخره ادم خسته میشه مخصوصا خانما

عه متاهلی!؟ شوهرت چیزی نمیگه؟ 

جالبيش سنمون بود كه شبيه همه، و البته  اون ١٠ سال 😂اره منم همينطور همه اطرافيانم همينن، ح ...

دمت گرم👍🏻 اره منم نمیخواستم بگم اما شد...

بیخیال هرجور عشقته زندگی کن! 

💚 زندگی بومرنگ کارماست...♻️
بدش میاد..اما خودشم سیگاریه میگه نکش اما نمیشه ک

آها ، چی بگم 😫