2777
2789

سلام خانوما خیلی خلاصه میگم واستون ک چیشده

خاهش میکنم برای یه دقیقه خودتونو بزارید جای من و بگید من باید چیکار کنم!

۱۷سالمه و سه ساله تویه رابطم(سرزنش نکنید بابت سن کمم خودم از این وضعیتم خوشحال نیسم باور کنید😔)

علی ۲۰ سالشه اونم کم سنه میدونم مشکل ما اینه تو سن کم باهم وارد رابطه شدیم و انقد الان بهم وابسته ایم و این کارو خراب کرده...

علی پسره خوبیه مهربونه دلش پاکه رفیق باز نیس اصلااا کار میکنه از سن کم روی پای خودش بوده دوسم داره و ب حرفم گوش میکنه وابسته ب مامانش و خانوادش نیس اصلا...

معایبش اینه ک تکلیف سربازیش مشخص نیس خانواده آنچنان مقبولی نداره،پول نداره و زندگی باهاش واسه منی ک از بچگی هرچی خاسم واسم فراهم شده سریع خیلی سخته میدونم از نظر بابام اختلاف فرهنگی داریم ...

بابام مخالف ازدواج ما هست شدید قرار بود این ماه بیاد خاستگاری و تکلیفو روشن کنیم چون من از اینکه بابام بفمه باهاش رابطه دارم واقعا میترسم و بابای من شدیدا سخت گیره😔

باباش بهش گفته فعلا نمیریم خاستگاری چون سنت کمه و از پس زندگی بر نمیای فعلا صبر کن

من خودم میدونم باید صبر کنم و زوده اما صبر کردنم ینی س سال دیگ بمونم  و این دوری ک هیچ تحمل میکنم اما با دوسال سربازی چکنم؟😔😔😔

از ی طرفم میگم نکنه سختیای بی پولی و اختلاف فرهنگی خانواده ها عشق مارو بعد از یکی دوسال ازدواج فروکش کنه و اتیششو خاموش کنه؟

علی گف یه هفته بمن فرصت بده بابامو راضی میکمم میایم اگرم راضی نشد ی فکر اساسی میکنیم حالا بنظرتون اگ بگه راضی نشد ک بیایم من باز س ساا صبر کنم با وجود این همه استرس و دوری؟یا هرجوری هس رابطه رو تموم کنم و بزنم زیرش؟😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم😐

بخدا بزار چندسال بگذره به این روزا میخندی😐

تو هنوز خیلییییییی فرصت داری. آخه.....😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

ببین منم همین مشکل رو داشتم ولی در این حد نبودیم و طرفم هم ۱۷ سالش بود واقعا اذیت میشدیم تصمیم گرفتیم دیشب بعد کنکور دوباره باهم باشیم توهم عاقلانه فک کن پیش مشاور برو کمکت میکنه دخترا احساساتی عمل میکنن

اگه عاشقشی پس براش صبرکن بامشکلات بجنگ توکیوتاحالا تودنیادیدی که توزندگیش مشکل نداشته باشه بعدم عزیزم من خیلیارودیدم که بعدازازدواج میرن سربازی 😊

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  

رابطتت را تموم کن منم تقریبا تو سن شما با پسری با همین شرایط عقد کردم و بعدش دوری سربازی را تحمل کردم و وارد زندگی شدم ولی الان راضی نیستم.مشکل مالی نداریم‌ولی پسرها بعدش خیلی تغییر میکنن 

خیلی دلم گرفته از خیلیا

یک راه بیشتر نداری

بهش بگو بره نیروی هوایی امتحان بده اگه قبول شه هم سربازیشه هم کارشه هم میرین غربت زندگی میکنین از خانوادش دور میشه

اگه قبول نشد

جدا شین بهتره

میری دانشگاه پسرهای دیگه رو میببنی و مقایسه میکنی، موقعیت های بهتر برات پیش میاد.

اختلاف فرهنگی بیچاره کننده است، حتی نمیتونی تصور کنی چه مسائلی میتونه برات پیش بیاره.

عمرت رو به پای هیچکس نریز، گرچه الان توی اوج احساسات هستی و فکر میکنی پایان رابطه با این آقا یعنی پایان عشق و پایان زندگی، اما چند سال دیگه متوجه میشی اشتباه میکردی

ببین از لحظات عقلانی و منطقی به این موضوع نگاه کن

شما الان سنت خیلی کمه و خیلی زود خودتو وارد یک رابطه کردی ... زندگی خیلی سخت و پیچیده هست همش گریه کردن و زانوی غم بغل کردن برای رسیدن به معشوق نیست.. تصمیم منطقی تو اینده ت و میسازه ده سال بعد سرتو بالا میگیری از انتخاب اگاهانه ت.به درست بچسب سعی کن رابطه را کمتر کنی  اونم درس کار و سربازیش و درست کنه .