2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گلم 

حالا چرا میخوای شکمت بیاد جلو معمولا همه دوست دارن معلوم نباشه 

راستی منم انسانم آرزوست

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
نمیدونم گلم  حالا چرا میخوای شکمت بیاد جلو معمولا همه دوست دارن معلوم نباشه  راستی منم ا ...

چرا معلوم نباشه شكم؟ مگه چيه؟ خوب زن حامله بايد شكمش معلوم باشه ديگه

آره والا انسانم آرزوست😍

عزيزم مي گم خودم كه نمي خوام چاق بشم،خودم لاغر بمونم،ولي شكمم بزرگ باشه

این دیگه ژنتیکیه ولی اصلا خوب نیس خیلی بزرگ باشه بعدش افتاده میشه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

حالا كاري مي شه كرد يا ژنتيكيه و هر كسي به بدنش بستگي داره؟

معمولا ژنتیکیه 

ولی به عوامل دیگ هم بستگی داره که اصلا خوب نیست!

مثلا مامانه من نزدیک 3 ماه باردار بود زلزله اومد زیر اوار موند مادر و خواهر برادراشو از دست داد و فکر کن دیگ چقدر حرص و دردو.....

دیگ خودش لاغرررر شد و چون بچش خیلی درشت بود فقط یه شکم بزرگ موند واسش در ضمن غذاییی هم نداشتن بخورن چون بعده زلزله از زیر صفر شروع کردن 

میگف وقتی زایمان کردم چسبیده بودم به تخت همون شکمم هم کلاجمع شد همون روز

ولی سر من چون شرایطش بهتر بود یکم پر شده بود ولی بازم نه زیاد!

حالا یکی از اشناهام کلا لاغرن وقتی هم حامله شد فقط یه شکم بود که بعده زایمانش از منکه مجردم و ورزشم میکنممممم شکمش تخت تر بود :\

ولی در کل میتونی با دکترت صحبت کنی بگی که نمیخوای زیاد چاق شی و اونم حتما میگه تا 15 کیلو طبیعیه :\\\