2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم خود من دکترا بخاطر آندومتریوز گفتن باردار نمیشی شب وروز نداشتم کارم همش گریه بود

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

آره خیلییا هستن.همه چیز دست خداست.اگه اون بخواد همه چیز ممکنه.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.

فامیل ما شوهرش اسپرم نداشت کلی درمان رفتن نشد دکتر بهش گفت غیر ممکنه باردار شی.13 ساله عروسی کردن دیگه بیخیال شده بود تا اینکه پنج ماه پیش فهمید بارداره 😊 امید داشته باش

پس کی میای عزیز مامان❤👶😢
آره عزیزم خود من دکترا بخاطر آندومتریوز گفتن باردار نمیشی شب وروز نداشتم کارم همش گریه بود

واقعا یعنی میشه دکترگفتن اسپرم شوهرم صفره یه جورایی ناامیدشدم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
فامیل ما شوهرش اسپرم نداشت کلی درمان رفتن نشد دکتر بهش گفت غیر ممکنه باردار شی.13 ساله عروسی کردن دی ...

واقعا یعنی درمان نکردن طبیعی باردارشد

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍