2777
2789
از اون قاب پرده هم میخوام بگیرم طلایی بگیرم یا قهوه ای؟

بنظرمن الان دیگه این مدلای سنگین وپرکار مد نیستن البته سلیقه منه جسارت نباشه.برو کارهای کتان شیک وساده رو ببین خوشت میاد😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون قاب پرده که فکر جنسش فایبر باشه از کجا باید بگیریم؟قیمتش چنده 

لوازم پرده فروشیا دارن ،منبت بهش میگن ،من گرفتم متری هشتادو پنج البته چهل تومنی هم داشت جنسشون فرق میکرد.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بنظرمن الان دیگه این مدلای سنگین وپرکار مد نیستن البته سلیقه منه جسارت نباشه.برو کارهای کتان شیک وسا ...

نه اتفاقا ازتون نظر پرسیدم که صادقانه بگید خوبه یا نه . حالا شما قاب پرده رو میگید یا دکور و؟

از اون قاب پرده هم میخوام بگیرم طلایی بگیرم یا قهوه ای؟

استخونی هم قشنگه من طلایی گرفتم الان اینو دیدم میگم شیک تره

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
آخه نوار پرده و چین بالای پرده  مشخصه اینجوری بد نیست؟

اگر هم قاب پرده دوست داری ساده شو بگیر

مثل این

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
نه اتفاقا ازتون نظر پرسیدم که صادقانه بگید خوبه یا نه . حالا شما قاب پرده رو میگید یا دکور و؟

کلش عشقم.جدیدا کتان بیشتر میزنن یا ترکیبی.شیک ومدرن میشه.پرده پرکار دستو پای شمارو تو باقی دکور خونه میبنده.مثل وقتی یه مبلمان خیلی سنگین وگرون کلاسیک میخری.بفروشی ضرر میکنی نگهش داری باید طبقش دکور کنی.برو سرچ کن پرده های کتان رو ببین خوشت خواهد اومد اما دلتو ۶ماه دیگه نمیزنه😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا