2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

113 بازدید | 14 پست

سلام به همه 

من بیست و دو سالمه تصمیم دارم تو سال اینده اقدام کنم که انشالله اگر خدا بخواد تو ۲۴ سالگیم مادر شم 

ولی همه میگن که حیف میشی و از زندگی عقب میمونی 

از به طرفم نمیخوام سنم بالا بره و برای بچه دوم فرصت داشته باشم  

نظر شما چیه؟؟؟چه سنی برای بچه دار شدن خوبه؟؟؟

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین 24 سالگی عالیه بستگی به خووت شوهرت داره منم 24 سالگی بچم به دنیا میاد دوست دارم تفاوت سنیم زیاد نباشه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

منم ۲۱ سالمه دکتر رفتم و تمام کارام و کردم ک اقدام کنیم برای بچه دار شدن اما همچنان دست نگه داشتیم

تصمیم بزرگیه...

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
همین 24 سالگی عالیه بستگی به خووت شوهرت داره منم 24 سالگی بچم به دنیا میاد دوست دارم تفاوت سنیم زیاد ...

شوهرم که عاشق بچه است

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
منم ۲۱ سالمه دکتر رفتم و تمام کارام و کردم ک اقدام کنیم برای بچه دار شدن اما همچنان دست نگه داشتیم ...

اره واقعا دکتر چیزی بهت نگفت که مثلا نکن زوده؟؟؟

من 26سالگی مامان شدم 

راضی هستی؟؟؟؟

خدا نگه داره برات

اره واقعا دکتر چیزی بهت نگفت که مثلا نکن زوده؟؟؟

نه اصلا نگفت زوده

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

من 27سالمه شش ماهه ازدواج کردیم دکتر خیلی خیلی تشویقم کرد گفت کار خوبی کردین،میخوای مامان پیر و بی حوصله بشی ...راست میگه واقعا برای تربیت بچه و مدرسه ادم سنش بره بابا بی اعصاب میشه

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
نه اصلا نگفت زوده

👍👍👍

من 27سالمه شش ماهه ازدواج کردیم دکتر خیلی خیلی تشویقم کرد گفت کار خوبی کردین،میخوای مامان پیر و بی ح ...

دقيقا منم به همين فكر ميكنم كه از الان كارامو بكنم تو سال اينده اقدام كنم 

منم ٤ ماهه عروسي كردم

يه سالم عقد بوديم

راضی هستی؟؟؟؟ خدا نگه داره برات

خیلی ممنون 

نه میگم کاش دو سال دیگه صبر کرده بودم واقعا داغون شدم 

آدم باید یا اول زندگی بیاره ، یا اگه دو طرف مشکل ندارن قشنگ یه شیش سال صبر کنه و خوش بگذرونه 

من بعد چهار سال آوردم 

خیلی ممنون  نه میگم کاش دو سال دیگه صبر کرده بودم واقعا داغون شدم  آدم باید یا اول زندگی ...

🤔

من هشت ماهه ازدواج کردم هردومون عاشق بچه ایم میبینم ک تو زندگیم حاش خالیه تازه تصمیم گرفتیمو شرو کردیم اقدام تا هروقت خدا بخواد . شمام فقط حال خودتو همسرتو ببین باهم تصمیم بگیرید