2777
2789

سلام من تازه عضو شدم 

دوستان کسی بوده که تنگی نفس عصبی داشته و درمان شده باشه 

یا بخاطر استرس معده درد و تنگی نفس بگیره 

اصلا کسی تنگی نفسی داشته که منشا ریه نبوده.من باید چیکار کنم من آب هم میخودم نفسم بند میاد 

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من نفس تنگی شدید میگرفتم حتی عکس ریه هم گرفتم ولی تنگی نفس عصبی بودو با دارو درمان شدم

عزیزم داروی ارامبخش مصرف کردی ؟ برام خیلی مهمه زندگیم مختل شده

بله من نفس تنگی شدید میگرفتم حتی عکس ریه هم گرفتم ولی تنگی نفس عصبی بودو با دارو درمان شدم

دکتر معده رفتم بهم نورترتیپلین که ارام بخشه داده اما میترسم بخورم اگر ازین هم رنج راحت میشم بخورم ازش پرسیدم دکتر ریه برم گفت لازم نیست اما هنوز میترسم از ریه باشه 

من تنگی نفس داشتم ولی ریوی بود  اول الرژی داشتیم عود کرد تنگی نفس شد الان خداروشکر خوب شده

میشه علائمت رو بگی با غذا خوردن بدتر میشدی احساس جمع شدن باد توی گلو داشتی 

من با بوی عطر و دود تنگی نفس نمیگیرم من با خوردن تنگی نفس میگیرم و وقتی معذرت میخوام بادگلو میزنم راحت تر نفس میکشم

عزیزم داروی ارامبخش مصرف کردی ؟ برام خیلی مهمه زندگیم مختل شده

بله عزیزم پزشک قلب رفتم بهم رامبخش و ضد افسردگی داد الان خیلی بهترم

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
میشه علائمت رو بگی با غذا خوردن بدتر میشدی احساس جمع شدن بتد توی گلو داشتی  من با بوی عطر و دو ...

عزیزم من ب میوه های مثل موز ، توت فرنگی ، کیوی و خربزه 

غذاهایی ک داخلش گوجه یا هر ادویه ای ب جز نمک

ب دود و گرده گل ها و اسپری و ادکلن 

حساسیت داشتم هر کدومو ک استفاده میکردم تنگی نفس می‌گرفتم و بعد سرفه های خیلی خشک و شدید داشتم فک میکنم مدل منو شما باهم متفاوته

ولی معده درد ناشی از استرسو دارم عزیزم هنوزم احساس سنگینی میکنم با اینکه زیاد غذا نمی‌خورم و منم دقیقا مثل شما گلاب ب روتون با بالا اوردن و باد گلو احساس راحتی میکنم

من اصلا سرفه ندارم و نسبت به عطر تنگی نفس نمیگیرم نمیدونم درمونده شدم برای خاطر جمعی میرم متخصص ریه هرچند قبلا که دکتر قلب و ریه رفتم گفتن مشکلی نیستولی بازم میرم شاید چاره ایی شد