2777
2789
عنوان

خرید خانه یا زمین؟

814 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من تو یکی از شهرستان های آذربایجان غربی هستم خونه ندارم میخوایم خونه بخریم الان تو یکی از آپارتمان های مسکن مهر اجاره نشین هستم نزدیک 80 میلیون پول نقد داریم یک واحد آپارتمان 78 متری دو خوابه لوکس همراه با پارکینگ و انباری و آسانسور و پله اظطراری بهمون پیشنهاد کردن 90 میلیون همراه با اقساط یک ساله ؛از این طرف هم یک زمین کشاورزی با متراژ 2000 متر به مبلغ 60 میلیون تومان پیشنهاد کردن به نظرتون من کدوم رو انتخاب کنم آپارتمان یا زمین؟اگه زمین رو بخرم و توش خونه ویلایی بسازم؟خواهشا بهم بگین

آپارتمان چون الان بهوايد اون زمين رو هم بسازيد كلى بايد هزينه كنيد با اين مصالح گرون

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ضمن به زمین کشاورزی مشکوکم چرا مبلغش انقد کمه ؟

شايد چون برا كشاورزيه شايد شما بخواييد بسازيد بايد تغيير كاربرى بديد

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

خونه، چون آماده است و میدونید هزینه نهاییش چقدره. اما ساختن زمین با اوضاع فعلی مملکت ریسکه...هر روز کلی روی قیمت مصالح اضافه میشه و همینطور دستمزد و چیزاهای دیگه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

زمين كشاورزى رو كه نميشن توش خونه ساخت مگه اينكه كلى خرج كنى تغيير كاربرى بدى كه اونم اگه بدن 

بعدم تو اين اوضاع كم كم ١٠٠ميليون خرج ساخت يه خونه معموليه معموليه

همون آپارتمان رو بگير برو توش بشين

اول باید مجوز برا زمین کشاورزی بگیر والا من خونه دارم میسازم دوطبقه وسال نیمه300میلیون خرج کردم تازه الان به برق کشی و کاشی رسیده حساب کردم تا تکمیل کاملش 200دیگه باید خرج کنم والا رفتم کابینت دیدم متری یک میلیون وششصد

تو را  من چشم در راه دارم

اگر زمین رو بخری باید فراموش کنی تا پونزده سال اینده

یهو میره روش

اگر اپارتمان بخری الان درامد داره ولی باید حواست باشه قبل مستهلک شدن عوض کنی و مدام به روز نگه داری که اجاره خوب بره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com