2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم من یه۱۲روزی اموزشی رفتم بنظرت تاالان باید چه کارهایی رو یادمیگرفتم؟؟

اول که بایدصدوربیمه شخص ثالث رویادگرفته باشی وبتونی راجع بش برای مشتری توضیح بدی مثل اینکه دیه پارسال چقدبوده امسال چقدشده وپوشش مالی افزایش پیداکرده

من به کم ازتوراضی نمیشم
اول که بایدصدوربیمه شخص ثالث رویادگرفته باشی وبتونی راجع بش برای مشتری توضیح بدی مثل اینکه دیه پارسا ...

دیه رو اون خانمی که بهم یاد میده گفته۳۰۸تاشده تعهدمالی هم ۷۰۰اومده روش نسبت به پارسال وکف تعهدشده۷۷۰۰ دیه راننده هم بهم گفته۲۰۸تا

اول که بایدصدوربیمه شخص ثالث رویادگرفته باشی وبتونی راجع بش برای مشتری توضیح بدی مثل اینکه دیه پارسا ...

میشه بگی چرا امسال بیمه بدنه من اینقدر گرون شد هر سال میومد پایین اصلا استفاده نکردم ازش 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
میشه خواهرانه کمکم کنید  میخوام بدونم بیمه عمر برای پسر۲ساله م خوبه؟ چون همسرمو از دست دادم م ...

بله انمی یه بیمه عالیه فقط حتمابیمه ایران براش بریز بیمه های دیگه خصوصی ان

بروی دفتربیمه برات کامل توضیح میده وبروشوردم میده

من به کم ازتوراضی نمیشم
بعدم بدونی هرماشینی قیمت بیمه اش باماشین دیگه فرق داره مثلا قیمت پرایدیه چیزه قیمت وانت ی نرخ دیگه ...

تخفیف هارو از بیمه های خصوصی یکم مشکل پیدا میکنم اخه مثل ایران مراب و بزرگ یجا نوشته نشده 

میشه بگی چرا امسال بیمه بدنه من اینقدر گرون شد هر سال میومد پایین اصلا استفاده نکردم ازش 

عزيزم ماشيني كه پارسال ١٠٠ تومن بوده امسال شده ٣٠٠ نرخو ميبره بالا ديگه