2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه تازه عروسم لباسم نخرم نمیشه 

هرچیزی رو که واقعا واقعا لازم داری بخر میتونی مثلا فقط مانتو بگیری چون زیاد تو دید هست ولی کیف و شلوار و کفش مثلا نگیر تا بعد عید

خدایا مواظب عزیزانم باش

ب نظرم خرید عید واسه زمان قدیم بوده ک اکثرا سال ب سال میتونستن لباس نو بخرن نه الان ک کمدای اکثریا پر از لباسه

قراره بخرین تا دلتون خوش باشه نه اینکه اینم بشه دغدغه

اگر نمیتونی و لباس داری نخر عزیزم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
لایک به امضات دمت گرم

قربونت عزیزم😘😘😘

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
ب نظرم خرید عید واسه زمان قدیم بوده ک اکثرا سال ب سال میتونستن لباس نو بخرن نه الان ک کمدای اکثریا پ ...

آخه این گرونی تا کی

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      
آی قربون دهنت

💖💖

آخه این گرونی تا کی

عزیزم فعلا ک همگی تو این شرایط سخت هستیم

عید هم خب قیمتا بالاتر از اینی ک هست میره میتونین بعد عید خریداتون رو انجام بدین عزیزدل

من خودمم امسال تصمیم گرفتم خریدامو ب حداقل برسونم و برج دو و سه برم خرید

چون پارسال مانتومو گرفتم۱۸۰و برج سه همون مانتو شده بود۷۰

من با قیمت۱۸۰ میپوشیدم ی سریا همونو با قیمت۷۰ زور داره دیگه😑

[QUOTE=83616974]عزیزم فعلا ک همگی تو این شرایط سخت هستیم عید هم خب قیمتا بالاتر از اینی ک هست میره میتونین بعد عید ...[/QUOT

ارع بعد عیدبهتره

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم