من هر وقت با یه آدم پر حرف که همسایه امون هست طرف میشم ، وقتی داره حرف میزنه و من مودبانه دارم تو چشماش نگاه میکنم و سر تکون میدم و الکی یه آره یا نه میگم...در همون حال تو دلم دارم فحش عالم و آدم رو بهش میدم که چقدررررر چرت و پرت میگی آخه این همه حرف بیخود از کجات درمیاری کی ساکت میشی اه اه اه
حالا شما هم تصور کن وقتی داری پر حرفی میکنی ممکنه طرف مقابلت تو دلش چه حرفایی بهت بزنه
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منقبلنا اجتماعی نبودم اصلا حرفی با دیگران نداشتم ..انقد کتاب و مقاله خوندم که خدا مرگم بده الان میخام چند لحظه ساکت باشم انگار دارم خفه میشم نمیتونم ..کاش همون ادم کم حرف قبلی بشم
منقبلنا اجتماعی نبودم اصلا حرفی با دیگران نداشتم ..انقد کتاب و مقاله خوندم که خدا مرگم بده الان میخ ...
به نظرت کتاب خوب میتونه کمکمون کنه ... من ارتباطاتم عالیه منم مثل شما از کم حرف وبه پرحرف اومدم و اطلاعاتمم خوبه فقط گاهی دلم میخواد خودمو تحسین کنم که متاسفانه بعدش مثل چی پشیمون میشم
من نیستم فقط اگه با بعضیا زیاد مچ بشم صحبت میکنم کسیم زیاد حرف بزنه عصبی میشم فکر نکنم بشه کا ...
من کم حرف بودم و با خودسازی تونستم ارتباطاتمو خوب کنم اما الان مثلا هفته ای یه بار خیلی پرحرف میشم و بدم میاد از این حرکتم هنوز توم جا نیفتاده ک نگران باشم ولی اصلا دلم نمیخواد زیادی حرف بزنم