2777
2789
عنوان

جهیزیه 😉

384 بازدید | 25 پست

سلام

من از هر کی شنیدم میگن چای ساز ب درد نمی خوره 

بعد ی مدت و چند سال خراب میشه 

اونایی ک چند سال چای سایز دارن مارکشو لطف میکنید؟

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

وا پس چی به دردمیخوره من سه ساله فقط هرروز ازچایی سازم استفاده میکنم مارکشم واتسون 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بستگی داره استفاده خودت چی باشه و با گدوم راحتتر باشی

من چای ساز و کتری و سماور خریدم ولی چون از اول خونه مامانم کتری استفاده کردیم هرکاری کردم نتونستم با اون دوتای دیگه کنار بیام اخرم کتری رو اوردم و خیلی راحتترم باهاش

تفاله واسه مامانم چند ساله خراب نشده

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اگه سماورداری واقعا لازم نیس من نخریدم خودم

برای استفاده ی روزانه نمیشه سماورو استفاده کرد من تو این سه سال فقط یه بار محرم امسال تو روضه ازسماورم استفاده کردم باز یکی دوبار اوایل ازکتری قوری استفاده کردم ولی بعد سه سال پشت سرهم ازچایی ساز استفاده کردم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

رنگ چایی من خیلی خوب درمیاد ولی چایی ساز خواهر شوهرم خیلی مات میکنه چایی رو فکرکنم استیل خوش رنگ تردرمیاره البته فقط نظر منه چون مال اثن سفیده مال من استیل براهمین گفتم