2777
2789

خانوم‌گلا تا امـروز چه‌کارایی ازعـیدتونو از پیش‌بردین

چ‌تصمیمایی دارین

چه‌چیزایی برای تنوع میخواین به‌خونتون اضافه‌کنید

من که بچه۶ماهه دارم هیییچ‌کار هنوز نکردم

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

من دست تنها اشپزخونم کارش تموم شد ولی هنوز ریختو پاشه 😭😭😭پرده هامو شستم گلیم و روفرشیو پتوهامو هم شسته شد دیگه تواشپزخونه  موندم مغزم هنگ کرد بس میبینم هی دارم کارمیکنم ولی انگاری دارم درجا میرنم همه رو رها کردم اومدم اتاق خواب 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر کارامو کردم

فقط بخارشوی کشیدن پذیرایی و پنجره پذیرایی مونده و یه کم خرده کاری

اکثر خریدامم کردم فقط همسرم مونده بره خرید پسرمم چند تا تیکه کوچیک

چند تا وسیله جدیدم واسه خونه خریدم خدا روشکر

وزنمم دو کیلو کم کردم (البته دو روزه پرخوری میکنم عذاب وجدان دارم)

بزرگترین هدفمم تو سال جدید بهبود رفتارم با پسرمه و چند تا کلاس هنری هم برم

من دست تنها اشپزخونم کارش تموم شد ولی هنوز ریختو پاشه 😭😭😭پرده هامو شستم گلیم و روفرشیو پتوهامو هم ...

خوشبحالت ،ان‌شالله سال خوبی باشه براتـون بخدا دلم میخواد بیفتم بجون خونه ولی نی‌نی نمیڐاره

اکثر کارامو کردم فقط بخارشوی کشیدن پذیرایی و پنجره پذیرایی مونده و یه کم خرده کاری اکثر خریدامم کر ...

ای‌جــــونم انرڗی گرفتم ازت

ان‌شالللله ک خدا کمک کنه به هممون اعصاب بده ،این طفلکیا گناهی ندارن

از همه عالیتر دوکیلو کم‌کردن وزنته عید مراقب باش اجیل شیرینی نخوری

البته آجیل کجا بود😂😂😂

شیرینی

منم سه کیلو وزنم کم شد دو سه روز پرخوری کردم برگشت😢😢

خوشبحالت ،ان‌شالله سال خوبی باشه براتـون بخدا دلم میخواد بیفتم بجون خونه ولی نی‌نی نمیڐاره

ممنون ولی پسرم خیلی اذیت میکنه 😭😭😭با خدا خدا کردن وقایمکی   خونه مادرشوهرم میمونه تا هم میاد سره همهههه جا جیره 😭😭

وسیله چیا گرفتی

تلویزیون و میز تلویزیونو عوض کردم (32 داشتیم 49 گرفتم اونم گداشتم اتاق پسرم واسه سی دی و پلی استیشن)

تابلو فرش و یه کم طرف و ظروف

وای گفتی با یه کم خوردن وزنت برگشته متنبه شدم از فردا باز کم میخورم چه کنم نزدیک پری اعصاب بهم میریزه هی میخورم

تلویزیون و میز تلویزیونو عوض کردم (32 داشتیم 49 گرفتم اونم گداشتم اتاق پسرم واسه سی دی و پلی استیشن) ...

مبارکتون باشه بشادی استفاده کنید ان‌شالله

من ک شیر میدم ضعف میکنم یه‌بند میخوووورم

من امسال اولین سالی بود که کارامو داد کارگر انجام داد، فرشهارو دادم قالیشویی مبل و خوشخوابم خشکشویی کردن، واسه تنوع پرده اتاق خواب و عوض کردم که نصبش نکردم هنوز، بامبو هامم خشک شده جمعه میخوام برم بازار گل سه تا بامبوی جدید بخرم، آهان یه لوستر هم واسه اتاق خواب گرفتم

استارتر جان حالا دیگه دوستمون داری ؟؟؟

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
من امسال اولین سالی بود که کارامو داد کارگر انجام داد، فرشهارو دادم قالیشویی مبل و خوشخوابم خشکشویی ...

جووووونم

عـــزیزمی مهربان جان

بسلامتی و دلخوش ان شالله

منم عاشق بامبوئم ولی تاحالا نخریدمو ازش چیزی نمیدونم

من امسال اولین سالی بود که کارامو داد کارگر انجام داد، فرشهارو دادم قالیشویی مبل و خوشخوابم خشکشویی ...

تمیز انجام داده کارگر؟؟؟

جووووونم عـــزیزمی مهربان جان بسلامتی و دلخوش ان شالله منم عاشق بامبوئم ولی تاحالا نخریدمو ازش چی ...

گیاه بی آزاریه من پنج سال داشتمشون ولی انگار دیگه پیر شدن برگاشون ریخته 😔

نگه داریش خیلی راحته اگه دوست داری بخر خیلی به خونه روح میده الان عکس شون و برات میذارم

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱