2777
2789
عنوان

ریمل خوب کمک کمک کمک اهل نی نی سایت

11169 بازدید | 63 پست

بچها ریملی مثل ریمل اسنس خوب‌و‌ حجم دهنده و بلند کننده سراغ دارین که قیمتش پایین باشه؟در حد ۵۰تومن؟مثل قیمت خود اسنس دیگه😕

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

برند خود ریمل

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من به حرف نینی سایتی های عزیز ۵۰ دادم یه ریمل ،یه بار زدم و انداختم دور ،خیلی سوختم 

چی بود؟اسنس خودم‌دارم عالیه واقعا

میخوام به چیز دیگه امتحان کنم

اترنیتیم ستفاده میکردم‌که ۱۰۰تومن اینا شده

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
با 50 ریمل خوب نمیتونی بخری من خودم اترنتی میزنم ولی آخرین بار 100 خریدم حتما الان گرون تر من شهریور ...

اره خودم داشتمش اترنیتی محشر بود هم نارنجیش هم سفیدش ولی خب زیادی گرون شد😐۳۸بود  اولا بعد یهو شد ۱۲۰

من اسنس خریدم اصلا خوب نیس انگار پولمو ریختم دور کاش الکی نمیخواستم صرفه جویی کنم دوسه خریده بودم😭

عالیه که😐من‌از‌مشکیش که‌ میگن زیاد خوب‌نیست خیلی راضیم صورتیشم که‌محشره😍😍😍

من اسنس خریدم اصلا خوب نیس انگار پولمو ریختم دور کاش الکی نمیخواستم صرفه جویی کنم دوسه خریده بودم😭

اسنس ب هر مژه ای نمیسازه من مشکی و صورتیشو زدم . صورتیش ک معمولیه مشکیشم با ندشته های صورتی اشغال ، دوتا تار مژه دارم ب هم میچسبونزد ! عین پای کلاغ میشد دیپ رومنسم افتضاح، یعنی با ویژگیهای مژه من سازگار نیست