بچها ریملی مثل ریمل اسنس خوبو حجم دهنده و بلند کننده سراغ دارین که قیمتش پایین باشه؟در حد ۵۰تومن؟مثل قیمت خود اسنس دیگه😕
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مىدانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مىدانید ایران احداث کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مىدانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى ام اس در جهان است؟۷-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مىدانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است۹-آیا مىدانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مىدانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مىدانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با 50 ریمل خوب نمیتونی بخری من خودم اترنتی میزنم ولی آخرین بار 100 خریدم حتما الان گرون تر من شهریور خریدم خیلی ریمل خوبیه هم حجم دهنده اس هم بلند میکنه
وای من به حرف نینی سایتی های عزیز ۵۰ دادم یه ریمل ،یه بار زدم و انداختم دور ،خیلی سوختم
چی بود؟اسنس خودمدارم عالیه واقعا
میخوام به چیز دیگه امتحان کنم
اترنیتیم ستفاده میکردمکه ۱۰۰تومن اینا شده
شاید آن که جسارتعصیان دارد،شجاعتتوبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجالسرکشی داد،فرصتبخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
با 50 ریمل خوب نمیتونی بخری من خودم اترنتی میزنم ولی آخرین بار 100 خریدم حتما الان گرون تر من شهریور ...
اره خودم داشتمش اترنیتی محشر بود هم نارنجیش هم سفیدش ولی خب زیادی گرون شد😐۳۸بود اولا بعد یهو شد ۱۲۰
من اسنس خریدم اصلا خوب نیس انگار پولمو ریختم دور کاش الکی نمیخواستم صرفه جویی کنم دوسه خریده بودم😭
اسنس ب هر مژه ای نمیسازه من مشکی و صورتیشو زدم . صورتیش ک معمولیه مشکیشم با ندشته های صورتی اشغال ، دوتا تار مژه دارم ب هم میچسبونزد ! عین پای کلاغ میشد دیپ رومنسم افتضاح، یعنی با ویژگیهای مژه من سازگار نیست