2777
2789

داغونم خانوما س سالع تو رابطم ثانیه ب ثانیه این رابطه واسم خاطرس کل اتاقم پره از یادگاریاش..

خیلیییی سخته عاشقش باشی و دلت پیشش باشه اما همه بگن خوشبختیت باهاش نیس...

سنش کمه،خانواده زیاد مقبولی نداره،پول نداره،تکلیف سربازیش مشخص نیس،اما من دوسش دارم چجوری ب دلم حالی کنم ب دردت نمیخوره؟

توروخدا شما بگید من چکنم😭😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اااارررره اررره من....هرجا ک میرفتم توهرکوچه توهرخیابون باهاش خاطره داشتم این خاطرات لعنتی نذاشت فراموشش کنم و اخرم باهاش ازدواجیدم😁

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم
اااارررره اررره من....هرجا ک میرفتم توهرکوچه توهرخیابون باهاش خاطره داشتم این خاطرات لعنتی نذاشت فرا ...

خوشبختی؟توام همه میگفتن ب دردت نمیخوره؟دارم دیوونه میشم دست و پام یخ کرده استرس دارم

تو الان عشق کورت کرده الان بتونی تحمل کنی بهتر از اینه بعدها بگن دیدی گفتیم بدرد بخور نیستی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

اگ دختر قانع و کم توقعی هستی اگ درک میکنی ی شرایطایی هم پیش میاد ک تو سالی یبارم لباس نخری اگ تحمل بچه بازیاشو داری قبول کن

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

آره و پشیمون میشی قطعا چون اخرش نمیگه دست درد نکنه پام وایسادی😒

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بله عزيزم بله 

٧ سال بهم گفتن نكن نكن بدردت نميخوره به ما نميخوره واسه پول ميخوادت خانوادش بدبختن گدان خودش لياقتتو نداره كثيفه

ولي من ميگفتم نهه نهه فقط اوون

اخرشم عقد كرديم بعد ٢ ماه جدا شدم 

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗

بستگی داره به خودت اگه میتونی سختیا رو تحمل کنی برو باهاش ولی قطعا اینکه سالها بهش فکر کنی سخته ولی سختتر اینه که باهاش باشی و از عشق متنفر شی 🙂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.