2777
2789
انشالله ک مثبته.ولی الان اصلا نشون نمیده خودتو ناراحت نکن وامیدتو ازدست نده

انشاالله...ممنون از محبتت مهربون انشاالله ب سلامتی نی نی تو بدنیا لیاری گلم

انتظار ۱۰ ساله...
انشاالله...ممنون از محبتت مهربون انشاالله ب سلامتی نی نی تو بدنیا لیاری گلم

گلم دخترمن ۵سالشه وخداروشکر دومیشم خیلی اتفاقی توشیردهی بصورت طبیعی باردارشدم.هیچ وقت فکرشم نمیکردم بچه داربشم اونم خداروشکر ۲تاپشت سرهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روز ۱۳انتقال زدم منفی شد درجهتی که فرداش آزمثبت شد.علامت چیزی داری

سلام عزیزم شما ک گقتین روز 13 منفی شدین بعدش فرداش ازمایشتون مثبت شد انتقالی بودین؟ivf یا میکرو یاiui انجام داده بودین؟

انتظار ۱۰ ساله...
بله میکرو کرده بودم

ممنون از پاسختون دلگرم شدم اخه یسریا میگن بی بی چک درست نشون میده شما گفتی منفی شد بی بی چکت آزمایشت مثبت شدفرداش منم دلگرم شدم

انتظار ۱۰ ساله...
ممنون از پاسختون دلگرم شدم اخه یسریا میگن بی بی چک درست نشون میده شما گفتی منفی شد بی بی چکت آزمایشت ...

فدات.آره عزیزم بی بیم منفی شد حتی ۲بار امتحان کردم حتیاون روز ک آزمایش اول وهم دادم بعدش زدم بازم بی بی منفی بود ولی جواب آز مثبت ولی عددبتام کم بود ۱۱۰ک برا آزمایش دومم بالا رفت بعدش بی بی مثبت شد.اصلا نگران نباش خدا بزرگه .هی بی بی امتحان نکن بخوره تو ذوقت پاشی راه بری فقط استراحت کن

فدات.آره عزیزم بی بیم منفی شد حتی ۲بار امتحان کردم حتیاون روز ک آزمایش اول وهم دادم بعدش زدم بازم بی ...

مرسی عزیزم خدارو شکر ک مثبت شدی ...برای منم دعا کن خیلی اذیت شدم تو این راه سیکل چهارممه انشاالله خدا معجزشو ب همه منتظرا نشون بده

انتظار ۱۰ ساله...
مرسی عزیزم خدارو شکر ک مثبت شدی ...برای منم دعا کن خیلی اذیت شدم تو این راه سیکل چهارممه انشاالله خد ...

حتما عزیزم انشالله ک مثبته.خواهرشوهرمن خیلی انجام داد ولی نمیگرفت سری آخر ازهمون لحظه اول فقط استراحت کرد وقتی میگم استراحت تااین حد که وسط خونه حمامش میکردن و خداروشکر بعده ۱۸سال بلاخره مامان شد.از درگاهش ناامید نشو.انشالله ک تاپیک جواب مثبتتو ببینم

حتما عزیزم انشالله ک مثبته.خواهرشوهرمن خیلی انجام داد ولی نمیگرفت سری آخر ازهمون لحظه اول فقط استراح ...

انشاالله ممنون منم تقریبا کلا استراحت کردم خونه مامانم خوابیدم اتاقشون کارارو خودش میکنه ...از خدا میخوام جواب زحمات مادرمو بده خیلی نگران منه...خدا خودش مسکل گشای همه بندهاش بده ...من سنم زیاد نیس 5 سال ازدواج کردم 4 ساله بچه میخوام درسته شاید خیلی نباشه اما دیگه امپول دکترو رفت و امدش از توانم خارج ظرفیتم پر شده نمیکشم دیگه خدا خودش کمک کنه این بار دیگه مادر بشم 

انتظار ۱۰ ساله...
انشاالله ممنون منم تقریبا کلا استراحت کردم خونه مامانم خوابیدم اتاقشون کارارو خودش میکنه ...از خدا م ...

نتیجه ت چی شد شما

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻
فدات.آره عزیزم بی بیم منفی شد حتی ۲بار امتحان کردم حتیاون روز ک آزمایش اول وهم دادم بعدش زدم بازم بی ...

جنیناتون چند روزه بود شما

من روز یازده انتقالم دومین انتقالمه خییلی نگرانم

لطف و رحمت الهی هر لحظه شاملم میشود و بزودی خداوند مرا غرق نعمتهایش میکند🤲🏻