2777
2789
عنوان

٢٠ روزه سزارين شدم دردام طبيعيه؟

558 بازدید | 30 پست

سلام دخترااااااا

من بيست روزه سزارين شدم و چند روزه دردام خيلي زياد شده زير شكمم درد زياد دارم اطراف بخيه هام و ميزنه به كشاله هاي پام كمر درد زياد دارم دقيقا درداي پريودي تير ميكشن زير شكمم و بخيه هام تير ميكشه ولي خيلي زياده كه حتما بايد شياف بزارم باهامم درد ميكنه كلافم كرده كه به بچم نميتونم شير بدم از شدت درد بيشترم شبا مياد سراغم ،نميدونم برم دكتر يا طبيعيه؟

بعد چند روز از سزارين خوب خوب شديد؟

خدايا خودت بهم این فرشته رو دادی خودتم سالم نگهش دار ♥️😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز دهم رفتي دكتر؟؟

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

نه طبیعی نیست من بعد از ده روز کاملا خوب بودم حتی فردای عملم رفتم حمام ولی تا یک هفته یه مقدار درد داشتم ولی بعد ده روز خوب بودم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

فکر کنم عوارض آمپول بی حسی.من تو هر دوتا بچم  ک سز بودم جای آمپول رو کمرم انقدر درد میکرد ک چسب کمر زدم رو کمرم.خیییلیی بدِ دردش..

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
فکر کنم عوارض آمپول بی حسی.من تو هر دوتا بچم  ک سز بودم جای آمپول رو کمرم انقدر درد میکرد ک چسب ...

فقط بیهوشی خوبه عالیه هیچ عوارضی من نداشتم فقط بعد ش که بهوش امدم درد داشتم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......