2777
2789

من میخوام فرنی ۳ رنگ درست کنم.اول میخوام بدونم فرنی با شکر بهتر میشه یا عسل؟؟؟؟ دوم اینکه چطوری میتونم این سه فرنی با رنگ های مختلف رو داخل ی ظرف بریزم طوری که باهم قاطی نشن؟؟؟؟؟مثل این عکس.پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

من با عسل نپختم برای سه رنگ شدن اول یه رنگ بریز بزار توی یخچال سفت شد بعد بعدی رو بریز

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با شکر خوش طعم تره اما باز سلیقه ایه ، زیری رو با خرما دومی ک معمولی اولیم ک زعفران . برای قاطی نشدن بعد هر لایه صبر کنین یه خورده سرد بشه بعد لایه بعد رو اضافه کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضافه کردن شکر و یا عسل اختیاریه. بهتره هر کس خودش موقع سرو اضافه کنه. یکی شیرین تر می خوره یکی نه. باید بعد از پخت فرنی اون رو به سه قسمت تقسیم کنی و به یه قسمت کاکائو ، یه قسمت هم زعفرون بزنی و لایه ها رو به آرومی بریزی و وقتی کمی خودش رو گرفت لایه بعد رو اضافه کن.

هنوزم چشمای تو مثل شبای پرستاره ست ، هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوبارست، هنوزم وقتی می خندی دلم از شادی می لرزه، هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
با شکر خوش طعم تره اما باز سلیقه ایه ، زیری رو با خرما دومی ک معمولی اولیم ک زعفران . برای قاطی نشدن ...

ممنونم.خیلی باید سرد بشه؟مثلا چند ساعت تو یخچال باشه؟

اینطوری قاطی نمیشن بریزم کنار هم؟

اگه بزاری سفت بشه نه شاید دیده باشی فرنی سفت بشه دیگه قاطی نمیشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اضافه کردن شکر و یا عسل اختیاریه. بهتره هر کس خودش موقع سرو اضافه کنه. یکی شیرین تر می خوره یکی نه. ...

ممنونم عزیزم درست میگی

طعم فرنی با زعفرون خوبه؟تاحالا امتحان کردین؟

نه والله تا حالا نخوردم ولی فکر نکنم بد بشه اون مشکیه طعم چیه