چه کارایی رو انجام میدین؟ کلا بهم میریزید یا تیکه تیکه تمیز میکنید؟
چند وقت یبار فرشارو میشورید؟ فرش دستبافو چی؟
پرده هارو چند وقت یبار میشورید؟خودتون یا خشک شویی؟ بعد از شستن اتو هم میکنید؟
لباس زمستونیارو کی جمع میکنید؟
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من لباس زمستونی جمع کردم اما نه همه رو چن تیکه گذاشتم.....فرشامو پرده هامم شستم دادم بیرون....کارامم از سه ماه پیش شروع کردم دیگه اخراشه کم کم انجام میدم اخ با بچه کوچیک سختمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من لباس زمستونی جمع کردم اما نه همه رو چن تیکه گذاشتم.....فرشامو پرده هامم شستم دادم بیرون....کارامم ...
بسلامتی. منم کم کم انجام میدم ولی خونه کوچیکه زود تموم میشه
از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
من الان کابینتارو تمیز کردم و پتوهارو شستم.زمستونیارو هنوز جمع نکردم زوده.فرشمم میخام بدم بشورن مبلامم شامپو فرش بکشم.وسایل اشپزخونه رو هم بیارم بیرون پشت گاز و یخچالو اینا رو تمیز کنم.با لوستر اشپزخونه والسلام
من دوهفته اخر بهمن خونه تكوني كردم كمدارو ريختم بيرون دور ريختني ها رو جمع كردم لباساي ...
بسلامتی. چقدر خوب که الان کاری نداری
من الان کابینتارو تمیز کردم و پتوهارو شستم.زمستونیارو هنوز جمع نکردم زوده.فرشمم میخام بدم بشورن مبلا ...
آره امسال دیرتر گرم میشه انگار. تقریبا کاراتون تموم شده😍 همه پتوهاتونو میشورید؟ من اگه مهمون شب خونم بخوابه بعداز رفتنش میشورم بعد جم میکنم. الان فقط روتختی رو میشورم
منم تازه تموم کردم اتاق خوابهای رو دیواراشو پاک کردم پذیرایی کاغذ دیواریهبا این حال پاک کردم مبلها ر ...
بسلامتی. دیگه راحت شدی😍😍😍