2777
2789

سلام دوستان من دوتا کیست فیبروآدنوما توی سینه سمت راست دارم که یکیش تازه یک ماه به وجود اومده وسایزش کوچیک و اونیکی حدود۱۰ساله که دارمش ولی سایزش بزرگه۲۸در۲۵میله که به تشخیص متخصص جراحی عمومی بهتره که جراحی کنم خیلی هم نزدیک به نوک سینه هست وزیر هاله قرار داره دوتاشون نزدیک به هم هست یکی منطقه ساعت ۱۰و اون یکی ساعت۸قرار دارن که دکتر گفت با بیهوشی سطحی جراحی میکنه وچون نزدیک هم هستن با یک برش کوچیک انجام میشه ولی خودم میخوام بیام تهران وپیش متخصص سینه برم وجراحی بشم میشه راهنمایی کنید کجای باید برم پیش کدوم دکتر کدوم بیمارستان بهتر هستن؟

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم ولی حرفی از جراحی نزه دکترم . هر شش ماه یه بار سونو می کنم

انشاالله که خودش جذب بشه ودیگه نیاز به سونو هم نداشته باشید برای من سایزش بزرگه وبرای شیر دهی دچار مشکل میشم بهتره جراحی کنم قبل بارداری چون سر بچه اول خیلی اذیت شدم برای شیر دادن

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

عزیزم مادر من رفت تهران پیش دکتر هاشمی ساختمان دی رفته خیلی دکتر خوبیه.برو اونجا ممکنه بگه جراحی نکن ...

میشه بگی هزینش چقدر شد. چون نمیتونم زیاد. هزینه کنم وباید یا دولتی برم یا جایی که هزینش خیلی بالا نشه

میشه بگی هزینش چقدر شد. چون نمیتونم زیاد. هزینه کنم وباید یا دولتی برم یا جایی که هزینش خیلی بالا نش ...

اون دکتر آزاد ویزیت میگیره هزینش بالاس ولی از اینکه جراحی لازم داری یا نداری مطمعنت میکنه.اما من خودم ۳۱ سالمه کیست دارم توی سینه هام زیر بغلم داعم درد داره یبار رفتم سونو گفت سرطانی نیست اما الان بدتر شدم اگه یروز جراحی بخواد واقعا پول بیمارستان خصوصی ندارم شاید برم پیش دکتر جولایی تعریفشو شنیدم 

خدایا شکرت   
اون دکتر آزاد ویزیت میگیره هزینش بالاس ولی از اینکه جراحی لازم داری یا نداری مطمعنت میکنه.اما من خود ...

حالا ویزیت مهم نیست هزینه بیمارستان و جراحی رو میگم که خصوصی نباشه که زیاد بشه وگرنه دکترها همشون ویزیتشون آزاد میگیرن

حالا ویزیت مهم نیست هزینه بیمارستان و جراحی رو میگم که خصوصی نباشه که زیاد بشه وگرنه دکترها همشون وی ...

بیمارستان دی فقط عمل میکنه یکی از دوستام ک رفته بود سی ملیون هزینه کرده بود اما گفت اصلا اذیت نشدم 

خدایا شکرت   
بیمارستان دی فقط عمل میکنه یکی از دوستام ک رفته بود سی ملیون هزینه کرده بود اما گفت اصلا اذیت نشدم&n ...

وای سی ملیون که خیلی زیاده😳😳😳

بیمارستان دی فقط عمل میکنه یکی از دوستام ک رفته بود سی ملیون هزینه کرده بود اما گفت اصلا اذیت نشدم&n ...

حالا دکتر جولایی کجا عمل میکنه؟