رفتم یه تاپیکی همین چنددقیقه پیش استارتر نوشته بود درس بخونم یا ازدواج کنم
دو سه نفر نوشتن برو با یه آقای دکتر یا مهندس ازدواج کن خود به خود خانم دکتر یا خانم مهندس میشی
کاملا جدی🤦🏼♀️
آدم واقعا تاسف میخوره که طرز فکر بعضی از زنان جامعش اینه
به جای اینکه درس بخونن خودشون دکتر و مهندس و وکیل و وزیر باشن یا کار کنن از خودشون سرمایه داشته باشن خونه و ماشین و پس انداز خوب بدست بیارن، دنبال اینن که یکی پیدا شه با ازدواج بچسبن بهش و از عنوان شغلی و پول اون استفاده کنن
این طرز فکر رو زیاد دیدم اینجا برای همین صرفا در اون تاپیک ریپلای نکردم و جداگانه یه تاپیک زدم
ببخشید اینطور میگم به عنوان خواهر کوچکترتون این چندخط رو از من بخونید:
زندگی همش ازدواج نیست. همون شوهرداری و بچه داری هم در این دوره زمونه سواد میخواد. برای اینکه بتونی رابطه خوبی با خانواده همسر رابطه خوبی داشته باشی، باید یه مقدار در روانشناسی سررشته داشته باشی. برای اینکه همراه خوبی برای همسرت باشی بجز پخت وپز و رابطه ج ن س ی باید بتونی هم صحبت خوبی باشی اطلاعاتت درمورد مسائل مختلف به روز باشه
برای تربیت بچه در این دوره زمونه باید یه نیمچه اطلاعاتی از دنیای دیجیتال و کامپیوتر داشته باشی
وگرنه بچت ممکنه وارد یه فضایی بشه که ندونی و درک نکنی و به فنا بره
تحصیلات و اشتغال کمترین فایدش اینه که اگه یهروز خیانت دیدی، کتک خوردی یا تحت هر شرایطی بهت اونقدر فشار اومد که نتونستی تحمل کنی مجبور نشی به خاطر نداشتن کار و تخصصو پشتوانه مالی سرتو بندازی پایین و به یه زندگی خفت بار ادامه بدی
ببخشید پرحرفی کردم
واقعا دوست دارم تمام زنان جامعه ما موفق و خوشبخت باشن
امیدوارم هیچوقت تاپیک ناراحت کننده نبینیم اینجا