2777
2789
عنوان

لطفا بیایید به کمکتون احتیاج دارم

512 بازدید | 19 پست

دوستان من سوم ماه پیش باید پریود میشدم که نشدم چندبار بیبی چک زدم همشون منفی بودن آز بتا هم دادم که اونم منفی بود رفتم پیش دکتر واسم آمپول پروژسترون نوشت زدم بیشتر از ۲۰ روز گذشت بازم پریود نشدم بعدش شروع کردم قرص پروژسترون خوردم پیش دکتر طب سنتی هم رفتم اونم چندتا گیاه بهم داد که بخورم پری بیاد حالا دیروز کمردرد و دلدرد داشتم یکم لک دیدم از دیروز کلا قطع شده چیکار کنم که پری بیاد؟توروخدا کمکم کنید وگرنه این ماهم از دست میدم😣😣😣

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رازیانه بخور منظم شی احتمالا تنبلی داری

آره تنبلی که دارم این دفعه ی قبل بعداز پریودیم رازیانه خوردم ولی انگار بدتر شدم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

همه راه هارو رفتی عزیزم لک دیدی نهایت دو روز دیگه پری میشی . اعصابت بهم ریخته بوده این ماه ؟ هورمونات بهم ریخته شاید

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
يبار ديگ بي بي بزن

زدم مطمئنم دیگه صددرصد منفیه 

الان تقریبا نزدیک به ۴۰ روزه که عقب انداختم جز یکم لک هم هیچی نیومده

گل گاوزبون و بابونه دم کن با هم بخور ببین چطور میشه.

دوستم تنبلی تخمدان شدید داشت خودشو ۶ ماه بست به دمنوش بومادران ولی کل تنبلی و عفونت و جوشای صورتشو اینا برطرف شد و سریع هم تا اقدام کرد باردار شد

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
همه راه هارو رفتی عزیزم لک دیدی نهایت دو روز دیگه پری میشی . اعصابت بهم ریخته بوده این ماه ؟ هورمونا ...

آره خودمم موندم چرا پری نمیاد

من چندوقت پیش رفتم پیش یه دکتر طب سنتی بهم دارو داد تا ۲۰ روز خوردم که بعدش اینطوری شدم رفتم گفتم پریود نمیشم گفت داروهایی که بهت دادم خیلی واسه ی تخمدان گرم بود حرارتش بالا رفته بهم دارو داد گفت اینارو بخوری میشی حالا دارم دیشب تموم شد

از نظر اعصابم اره عمه م که فوت کرد خیلی غصه خوردم

گل گاوزبون و بابونه دم کن با هم بخور ببین چطور میشه. دوستم تنبلی تخمدان شدید داشت خودشو ۶ ماه بس ...

چقدر خوب باشه این کارم میکنم من تنبلی خفیف دارم ولی الان ۱۰ ماهه دارم اقدام میکنم و نتیجه ای هم نگرفتم

آره تنبلی که دارم این دفعه ی قبل بعداز پریودیم رازیانه خوردم ولی انگار بدتر شدم

نه بازم ادامه بده بخور رازیانه چیزای مقوی بخور ورزش کن اگ وزنت بالاس بیار پایین سه چهارماه اینکاراروبکن اوگی میشی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
آره خودمم موندم چرا پری نمیاد من چندوقت پیش رفتم پیش یه دکتر طب سنتی بهم دارو داد تا ۲۰ روز خوردم ک ...

همون از عصابه اوکی میشی همین زوم کردن خودش میره رو اعصابت بیخیال باش اوکی میشی

صلوات و سوره کوثر برای شادی روح شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو به نیت باردار شدن خودم و همه ی منتظرا دامنشون سبز بشه بحق آبروی فاطمه زهرا🌹🌹🌹🌹🌹
نه بازم ادامه بده بخور رازیانه چیزای مقوی بخور ورزش کن اگ وزنت بالاس بیار پایین سه چهارماه اینکارارو ...

امیدوارم که همینطوری باشه

نه وطنم بالا نیست ۶۰ کیلوام 

چقدر خوب باشه این کارم میکنم من تنبلی خفیف دارم ولی الان ۱۰ ماهه دارم اقدام میکنم و نتیجه ای هم نگرف ...

دوست من انقد تنبلی تخمدان داشت که همه دکترا جوابش کرده بودن و می گفتن بچه دار نمی شی، کلا عفونت بدنش زیاد بود ، تبای شدید بالا داشت، تموم صورتش جوش بود ، یکسره تبخالو آفت می زد، بنده خدا بوی عفونت میداد، اما به تجویز کسی هر روز یه استکان بومادران دم کرد و خورد ، بومادران رو هم اصلشو می گرفت دم می کرد نه اینکه عرق بخره که معلوم نیست چین، تلخ هست ولی ارزش داره، بعد ۶ ماه تموم جوشای صورتش رفتن، دیگه تبخال و آفت نزد، پری هاشم منظم منظم شد ، چون دوران دانشجویی هم خونه بودیم دقیق اینا رو میدونم ، با اینکه بهترین متخصصا هم بهش گفته بودن نازایی سریع باردار شد .

گل گاوزبون و بابونه رو هم امتحان کن.

بابونه برا عفونته

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
درضمن جوشونده اب پیاز هم شنیدم عالیه

خودمم توی فکر پیاز درمانی بودم ولی خیلیا گفتن پرولاکتین رو بالا میبره و هورمون هارو بهم میریزه منم ترسیدم بخورم یه جای دیگه بدنم بهم بریزه