2777
2789

سلام، دخترم تا ۴ ماهگی دل درد داشت اما با این وجود خواب شبش خوب بود و ۱۲ شب تا ۹ صبح میخوابید و توو این فاصله ۲ تا ۳ بار شیر میخورد اما از ۴ ماهگی تا امروز که ۶ روز دیگه ۶ ماهش تموم میشه شبا بیدار میشه و گریه میکنه، چند شبه قبل خواب بهش قطره colicaid میدم آروم میشه و تا صبح میخوابه، کسی تجربه ای داره؟ میشه یهو بچه توو ۴ ماهگی کولیک بگیره؟ دکتر دخترم میگفت قطره کولیک مسکنه و خوب نیست بدن به بچه درست میگه؟

اره پسر من

چهار کولیکش تموم شد تقریبا

۵ که شد تو شب بیدار میشد و گریه میکرد

کلا خواب راحتی نداشت

همش میگفتیم چرا کولیکش برگشته!!

دندوناش در اومدن😁😁😁

شقیقه هاش گرم نیست؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

عزیزم وقتی بچه با گریه پا میشه ممکنه بخاطر رفلاکس هم باشه بنظرت آب تو دهنش نمیاد طوریکه ملچ مولوچ کنه؟ 

میتونی امتحان کنی یعنی بعد از هر بار شیر دهی ۲۰ دقیقه نه کمتر نه بیشتر به حالت عمودی بگیرش دمای اتاقسم حداکثر ۲۳ درجه بزار تغذیه خودتم رعایت کن سردی و اسیدی و پروتئین گاوی نخور 

اگه بهتر شد خوابش یعنی رفلاکس پنهان داره 

یعنی همون ترش کردن خودمون

پسر منم اینجوری بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنش سن دندون دراوردن هم هست اول شرایط آنتی رفلاکسو براش رعایت کن اگه بهتر نشد خوابش نود و نه درصد داره دندون درمیاره

علایم دندون مثل بی اشتهایی کلافگی و بیقراری خواب نا آروم ریزش آب دهان(که هم مال رفلاکس میتونه باشه هم دندون) دفع مکرر و سوختن پاها ... 

اره پسر من چهار کولیکش تموم شد تقریبا ۵ که شد تو شب بیدار میشد و گریه میکرد کلا خواب راحتی ندا ...

عزیزم از دو ماهگی تا تقریبا دو هفته پیش آب زیاد از دهنش میومد اما دو هفته است کمتر میاد، دکترش گفت اگه دندونش باشه باید توو روز هم بی قرار باشه و گریه کنه! اخه اگه دندونش باشه قطره کولیک اید که میخوره چرا خوب میشه و خوابش میبره؟؟؟

عزیزم وقتی بچه با گریه پا میشه ممکنه بخاطر رفلاکس هم باشه بنظرت آب تو دهنش نمیاد طوریکه ملچ مولوچ کن ...

عزیزدلم قبلا رفلاکس داشت که اصلا نمیذاشت توو روز حتی یه ربع هم بخوابه بچه ام اما شبا راحت و کامل میخوابید، اما کم کم خیلییییی بهتر شد، الان توو روز دو تا یه ساعت میخوابه، شبا هر یه ربع تا نیم ساعت یه بار بیدار میشه و تا میذارمش روی پا یا گهواره و تکونش میدم خوابش میبره و با قطره کولیک اید هم شبا راحت تر میخوابه، اما چشم حتما حتما اینایی که گفتی رعایت میکنم ببینم بدون قطره خوابش میبره یا نه

سنش سن دندون دراوردن هم هست اول شرایط آنتی رفلاکسو براش رعایت کن اگه بهتر نشد خوابش نود و نه درصد دا ...

راستش وقتی ۵ ماهش تموم شد غذای کمکیش رو شروع کردم و دفعش کمتر شده، البته کره یا روغن زیتون میریزم توو غذاش دو روز یه بار شکمش کار میکنه

عزیزم از دو ماهگی تا تقریبا دو هفته پیش آب زیاد از دهنش میومد اما دو هفته است کمتر میاد، دکترش گفت ا ...

دقیقا پسر من از دوماهگی دکتر گفت داره لثه سفت میکنه

اتفاقا درد دندون و بی قراریش تو شب هست

یه کاری دکتر گفت بهم

گفت شب که بی قراری میکنه

خیلی کم دیفن بزن به انگشتت و لثه هاش رو بخارون

ببین اروم میشه یا نه

اگه از دندون باشه با خروندن لثه هاش اروم میشه

یه مورد دیگه هم که هست برای بی قراری شب، انگل هست

چون انگل ها شبا فعال میشن و ردا تحریک میشه و بچه بد خواب میشه 

البته احتمالش کمه خیلی چون بچه ت خیلی کوچکه و غذاخور هم نیست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
کلا بدنش  و مخصوصا سرش همیشه داغه

حس میکنم بچه ت داره دندون در میاره

همون دیفن رو تست کن

بهش ندی بخوره

فقط رو انگشتت بزن یکم

راستش وقتی ۵ ماهش تموم شد غذای کمکیش رو شروع کردم و دفعش کمتر شده، البته کره یا روغن زیتون میریزم تو ...

آب جوشیده زیاد بهش بده ولی نه فورا بعد از غذا که معده اش اذیت بشه

مثلا نیم ساعت بعدش بهش بده 

بین روز با قطره چکون آب زباد بهش بده

دقیقا پسر من از دوماهگی دکتر گفت داره لثه سفت میکنه اتفاقا درد دندون و بی قراریش تو شب هست یه ک ...

ممنونم عزیزم حتما، البته حس میکنم به تکون خوردن روی پا هم عادت کرده شاید، تا میذارمش روی پا تکون دوم خواب میره اما دیفن هم امتحان میکنم، ممنونم

نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی رفلاکس اگه پنهان باشه خیلی زمان میبره تا خوب بشه

اخه عزیزم قبلا که رفلاکسش بدتر بود که شبا راحت میحوابید، الان که کمتر شده مبشه شبا بدتر بشه؟؟