2777
2789
عنوان

روغ خراطین عاشق بهار

2339 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من برای چاق شدن صورت از عطاری روغن خراطین با مارک عاشق بهار خریدم یه بار استفاده کردم بعد تو نت سرچ کردم نوشته بود این مارک تقلبیه و غیر بهداشتی و... آگهی مال سال۹۴ بود که نوشته بود همش معدوم شده حالا این روغن رو تاریخ تولیدش آبان ۹۷ هست کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ۳۲۰۰۰ خریدم ینی بندازمش دور ؟؟یبار استفاده کردم دیکه پس نمیگیره

عزیزم چون جزو وسایل بهداشتیه پس گرفته نمیشه اینجور چیزا من نمیشناسم این مارکو ولی اگه اصلشو خواستین من در خدمتم 

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن خراطین اصل چه رنگیه ؟ میشه عکس بفرستید ازش

میتونید بیایید تلگرام@Baran136 آیدیمه

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

سلام عزیزم. من خودم مشهدیم. اون محصولاتی که معدوم شده تقلبیای عاشق بهار بوده نه خود عاشق بهار. خودتون هم میگین سال آگهی 94 بوده. اینی ک شما خریدی گلم مارک خوبیه من خودمم استفاده کردم. 

سلام عزیزم. من خودم مشهدیم. اون محصولاتی که معدوم شده تقلبیای عاشق بهار بوده نه خود عاشق بهار. خودتو ...

سلام ممنون عزیزم از لطفت  که اطلاع دادی 

خودمم شک داشتم بخاطر همین هنوز نگهش داشتم 

حتما استفاده میکنم  😍😍😍

سلام منم میخوام روغن خراطین بگیرم اما نمیدونم ازکجا و چطور بگیرم که اصل باشه لطفا راهنماییم کنید

سلام عزیزم  متاسفانه تشخیص اصل بودن روغن خیلی سخته از جاهای معتبر بخر و یا ببین کسایی که نتیجه گرفتن از کجا خریدن 

میگن اصلش خیلی کمه 

البته نحوه ماساژ دادنشم مهمه تو نت سرچ کن 

من تازه میخوام استفاده کنم ببینم اثر میکنه یا نه