2777
2789
عنوان

زنان سرخورده....

124 بازدید | 7 پست

بارها هم در دنیای حقیقی و هم در فضای مجازی دیدم بعضی از خانم ها از دیدن موفقیت همجنس خودشون ناراحت شدن و این حسادتشون رو با کنایه هایی در مورد چیزای دیگه خالی میکنن. پست سر اون زن حرف میزنن و حتی اگر بتونن جلوی پیشرفتشون رو میگیرن. 

همینجا اگر کسی تاپیک بزنه و از بدبختی هاش بگه همه باهاش مهربونن و قربون صدقه میرن ولی کافیه یکی بگه درآمدم بالاست یا یه جایگاه اجتماعی بالا داره... اون موقع ست که مورد هجوم تهمت هایی در مورد سرکاری بودنش قرار میگیره. برام همیشه جالب بود چرا بعضی از خانم ها اینجوری ان تا اینکه این پست رو امروز خوندم....👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

زنان سرخورده و ناکام، برای رهایی از احساس پوچی به کنجکاوی و دخالت در زندگی زنان دیگر می پردازند و هر زمان شخص مورد نظر را سرخورده تر از خود یافتند احساس آرامش و کامروایی بیشتری می کنند !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر میکنم تنها دلیلش میتونه همین باشه که اون فرد ناکامه و اجساس خوشبختی نداره برای همین توانایی دیدن ...

دقیقا همینه

خود من فقط بعضی وقتا،(فقط بعصی موقع ها که از همه چی دل میکنم و به پوچی عمیق میرسم تو زندگیم)به زندگی آروم بقیه حسودی میکنم

البته نه اینکه بدشونو بخوام یا زیرآب بزنما،فقط غبطه میخورم 

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

باهات کاملا موافقم استارترولی

فکر نکنم این فقط مختص زنها باشه کلا همه آدمهای پوچ این مدلی هستن.

کاش ی روزی این مرزبندی های جنسیتی و ربط دادن بعضی از رذیلتهای اخلاقی به جنسیت تموم شه

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد