2777
2789
عنوان

فرض کنید شوهرتون

2102 بازدید | 34 پست

سلام به دوستای گل نی نی سایت

فرض کنید شوهرتون خیلی دوستون داره خیلی هم ادم خوبیه و یه بچه 4 ساله دارید

یه روز اتفاقی (یا هرجور دیگه) تو گوشیش میبینید با یه دختر مجازی(فقط مجازی) س.کس چت میکنه و شما هم قبول دارید ک نیاز جنسی اون از شما خیلی بیشتره و شما تا یه حد ظرفیت دارید ک واسه شوهرتون کافی نیست  و توجیهش اینه که نیازش رفع نمیشه  

میخوام بدونم چه حسی بهتون دست میده؟

چه فکری میکنید؟

چیکار میکنید؟

بچه ها لطفا تمام چیزایی ک حس میکنید و بگید چون میخوام یکیو قانع کنم 

شاید من دیر جوابتون بدم چون یکم کار دارم پیشاپیش معذرت میخوام

لطفا تایپکو نترکونید با تشکر.

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد

هیچی باهاش قهر میکنم باهاش دعوا میکنم باهاشم حرف نمیزنم یه مدت باهاش سر سنگین میشم تا درس عبرتی باشه واسه ایندگان 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی یک لحظه هم کنارش نمیمونم

یه انسان باااااید بتونه خودشو کنترل کنه وگرنه حیوانه

اون اقا دنبال بهونه برای توجیه کارشه

تنوع طلبه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
زن و مرد اگه از هر نظر با هم تفاهم نداشته باشن باید جدا بشن نه که خیانت کنن    

مرده میگه زن من خوبه از همه نظر ولی نیاز جنسیمون فرق داره

سهم من از تو فقط چک کردن اینستات شد لعنت به این ازدواج اجباری که مارو جدا کرد
مرده میگه زن من خوبه از همه نظر ولی نیاز جنسیمون فرق داره

یا خانوم باید سعی کنه اقا رو راضی کنه یا جدا بشن خیانت خیانته حالا یا حضوری یا نتی  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

به هرحال خیانته حالا میخواد مجازی باشه یا واقعی فرقی نداره از نظر من!

اینم که نیازش بیشتره و.... اینا فقط توجیهه الکیه!

درسته مجازی بوده اما تو ذهنش همه چی واقعی پیش رفته 

حرفاشون تو چت بوده ، حسی که بهش دست داده چی؟

واقعی بوده!

امیدوارم برای هیچکس پیش نیاد🌹

روز های خوب با تو بودن که رفتن خودت اما همیشه تو قلبمی🍂