2777
2789

میخام از جوش شیرین برای رفع بوی بد خانه و کمدها استفاده کنم ایا در بارداری میشه استفاده کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حساسیتی هستش که بیشتر ذهنی درگیرش هستی کل خونه رو هم تمیز کنی این حسو داری بهتر با باز گذاشتن در و پنجره ها هوای تازه استشمام کنی تا انشالله بهتر شی من فقط به بوی خونه م حساس نبودم ولی شوهر بیچاره ام وحشتناک بهش حساس شدم اونم تا آخر چهار ماه 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
بوی فضا رو می گیره؟همینطور بزارمش؟

پاکسازی بووضدعفونی کننده...توقابلمه آب بیشترباشه ومقداری سرکه سفید...بذارروحرارت تاآخرش بجوشه تموم شه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من تا 4ماه بدم می اومد جوری که از بیرون میومدم خونه حتما حالم بهم میخورد

😢منم الان توی پنج ماهم..زندگیم مختل شده..اوایل که می رفتم خونه درجا بالا میاوردم..الانم خونه مادرمم..دنبال راهی ام بو بره..درغیراینصورت باید خونمو عوض کنم..

من از بوی حمام متنفر بودم. و از بوی دستهام. همش پیرفتم دستهامو میشیتم بوشون میکردم باز بوی بدی میومد ازشون. اینقدر دستهامو میشستم که واقعا پوسته پوسته شده بودن و درد میگرفتن. همه میگفتن دستهات بو نداره من میگفتم داره. واقعا حس بدیه. 

ولی نه جوش شیرین مشکلی واسه شما پیش نمیاره اما عزیزم فکر نکن این بویی که تو دماغته با جوش شیرین از بین بره. طبیعیه و چند ماه بعد خوب میشی

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
عزیزم این حساسیتی هستش که بیشتر ذهنی درگیرش هستی کل خونه رو هم تمیز کنی این حسو داری بهتر با باز گذا ...

من هم همسر هم خانه.. یخچال و سرویس بهداشتی ام همینطور..جالبه بقیه میگن بویی نیست..من نمی تونم تحمل کنم.. دروپنجره تمام روزایی ک خونه بودم بازگذاشتم ولی کوچکترین تاثیری نداشت ..بوی یخچالمم نمیره..شنیدم زغال بوگیره..یک کیلوگرفتم گذاشتم ولی انگارن انگار..سری بعدمیخام باجوش شبرین و سرکه ام بشورم ببینم