2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
مادرمو مثال زدم که بدونید هنوز افرادی هستند مثله ساره زن حضرت ابراهیم که خودش به حضرت ابراهیم هاجر ر ...

مادرشماچی کم داشتن؟

آیاخدای نکرده بیماربودن یاچیزدیگه ای؟

من مادرشوهرخواهرشوهرم بنده خدا۷ساله معلوم جسمی شده این اجازه روداده به شوهرش ولی اصلاشوهرش اینکارونمیکنه چون خداشناسه وگفته من بهت بله دادم به همه چیت بله گفتم

متدربزرگ شوهرم ۵سال زمین گیربوداصلاپدربزرگش مث پروانه دورش میچرخیدبارهام جلوی ماگفت بروزن بگیر گفت زن من شمایی من هیچکس نمیخوام تاشماهستی...

انسانیت وقدرت اختیارخیلی مهم تره

جایبکه جای آدم نیس وکسی منتظرت نیس واقعااشتباهه موندن اونجا...

مطمئن باش مردی که مادربچه هاشوبراحتی کنارزده بچه هارم بزودی میده دست زنش...

کسی که بدنش دوبارزایمان کرده بچه تو توی شکمش نگهداشته ازشیره ی وجودش به بچه هاش داده بنظرت حالاخانومش هرجورمیخوادباشه درسته خیانت؟

میتوونست بیادبگه من نمیتوونم توایرادداری تونقص داری وشرایطم اینه توام نمیتوونی جداشیم

نه اینکه ازاونورم خون زن شومادربچه هاشوتوشیشه کنه واذیتش کنه چرااون چندسال که همسرش بوده مادربچه هاش بوده روبایدبراحتی زیرپابذاره؟

ایناانسانیت ندارن

بعدبنظرت این آقاآدم میشه برمیگرده؟

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
ببین عزیزم اگه قرارباشه به زوربمونه تواین زندگی ومریض بشه خدای نکرده فکرش اذیت بشه هیچ فایده ای ندار ...

مگه خودش زن نیست نمیفهمه که شما براش توضیح میدی 

مگه زن ادم نیست تو این جامعه خراب شده فقط مرد ادمه زن حیوونه؟؟؟؟

خیلی باید احمق باشی بگی بمون تو زندگی بچه هاتو بزرگ کن تا شوهرت بره خودشو با هزار نفره دیگه تخلیه کنه بعد راحت بیاد بگه صیغه بودم شرعی و قانونی 

پس زندگی و عمر تباه شده اون زن چی؟؟؟؟؟؟؟ بچه هایی که باید تو کثافت بزرگ بشن چی ؟؟؟؟؟

مگه یه مرد هرزه میتونه پدر باشه برای اون بچه ها ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین تفکرات ببخشید احمقانه که معلوم نیست از کجا تو کله اینا کردن جامعه رو به کثافت کشونده زنا دخترام ...

از بعضی قانونهایذخدا سو استفاده شده صد در صد از صیغه هم سو استفاده شده اما یه سوال نظرتون راجع به دوستی دختر وپسر چیه

این نوع رابطه هاذجامعه رو به کصافت ولجن کشونده یا نه

دختری که قبل ازدواجش با چند پسر رابطه داشته وهمینطور پسر همینان که بعد ازدواج بازم زیر ابی میرن چون طعم یکنواختی قانعشون نمیکنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
مگه خودش زن نیست نمیفهمه که شما براش توضیح میدی  مگه زن ادم نیست تو این جامعه خراب شده فقط مرد ...

الان که دودستی بچه ها تقدیم این مرد هرزه شدند

چه شوند این بچه ها

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
انشالله که این اتفاق هرگز نمیفته چون شکر خدا اینقدر شوهرم عاشقمه که محاله ولی اگه خدایی نکرده پیش بی ...

من مامانم یه دوستی داره خانواده گیه سه تاپسرش روبزرگ کرده جداشده الان سی ساله که جداشده

توشهرشون مغازه وخونه و...داره

پسراش استاد دانشگاه ومخترع ویکیشون توشروف رفتن امریکاست

میگفت من نتونستم هضم کنم یه زن دیگه رو

دیدم بمونم حالم بدمیشه مادرخوبی نمیشم

الان آرامش دارم مادرخوبیم کارکردم نون درآووردم بادست فروشی مغازه گرفتم نون شب دادم ولی آرامش مغزی دارم

طلاق منفورترین حلال خداست واسه اونیکه نمیتوونه هضم کنه همه قرارنیس بااین شرایط کناربیان

من تواین مرحله اززندگیم به هیچ عنوان کنارنمیام مخصوصابامردی که حالیش نیس تودوتابچه آووردی چقدریه زن سرهرزایمان بدتش صدمه میبینه؟

من خودم۲۶سالمه دوتازایمان داشتم بخاطره بچه هام نشستم توخونه درسموخووندم یه روزم مهدنذاشتمشون بچه ناخواسته خداداد خداخواست منم خواستم ۴سال شیردادم وتاثیرشوتوبدنم دارم میبینم با۲۶سال سن...

بعددرسته روزی ببینم این اتفاق کناربیام؟!!!!!

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
مادرمو مثال زدم که بدونید هنوز افرادی هستند مثله ساره زن حضرت ابراهیم که خودش به حضرت ابراهیم هاجر ر ...

چرا بجای ترویج وحمایت از صیغه که مسبب هزار جور کثافت کاری و مرض و ولنگاری بچه های یتیم و تباهی خانواده هاست چیزی راجع به استقلال زنای بی سرپرست و اسیب دیده اینچنینی مثل خوده استارتر هست چیزی نمیگی ؟؟؟؟ چرا انقدر طرفدار صیغه هستی چه نفعی براتون داره چه نونی میخوری از این راه؟؟؟؟؟؟؟

اون حضرت ابراهیم بود اونم تحت شرایط اون زمان نه شوهر هرزه استارتر که هر روز بایه زن که گنداین کثافت کاری ایرانو برداشته 

فکر میکنی با یه مشت احمق طرفی؟؟؟؟؟؟

افکار کثیفتو میگی و فرار میکنی؟؟؟؟؟؟؟

مگه خودش زن نیست نمیفهمه که شما براش توضیح میدی  مگه زن ادم نیست تو این جامعه خراب شده فقط مرد ...

آره واقعابیشترادامه بدم خیلی چیزای دیگه پیش میاد😅😅😅😅😅😅

مادرشماچی کم داشتن؟ آیاخدای نکرده بیماربودن یاچیزدیگه ای؟ من مادرشوهرخواهرشوهرم بنده خدا۷ساله معلو ...

گفتم صد در صد این مرد انسانیت نداره ولی به نظر من استاتر باید میموند وسعی میکرد زندگیشو بسازه به خاطر بچه هاش تهش اون زن میشد هوو دیگه مثله خیلیهای دیگه که هوو دارن دارم میگم من اصلن موافق هوو نیستم ولی هوو داشتن با سختیهاش به نظر من بهتر از اینه که بچه هات بی مادر یا بی پدر باشن.....

از بعضی قانونهایذخدا سو استفاده شده صد در صد از صیغه هم سو استفاده شده اما یه سوال نظرتون راجع به دو ...

شماو امثال شما باعث این کثافت هستید وقتی فرهنگسازی نیست وقتی جوونا رو به خودشون رها کنیم وقتی برای اینده جوونامون سرمایه گذاری نکنیم وقتی امید و دل خوشی رو تو جامعه بکشیم مردم رو دین گریز کنیم وقتی سرمایه کشور به نا کجا اباد بره و در اخر کله پوک هایی مثل شما وجود داشته باشن که بخوا مشل به این عظمت رو با صیغه حل کنن جامعه مسیری جز این نمیره

از بعضی قانونهایذخدا سو استفاده شده صد در صد از صیغه هم سو استفاده شده اما یه سوال نظرتون راجع به دو ...

کلاًمن نظری ندارم😑

فقط یه چیزی میگم همین مادراییکه باپتک وایسادن ببینن بچه هاشون باپسرحرف بزنن یانه چهاربزنن توسرشون باعث شدن پسراسواستفاده کنن وهمه روبایه چشم ببین همه روازجنبه ی شهوانی ببینن...

اگه یه مادرمیبینه دخترش حرف میزنه ودختری نیس که کنجکاونباشه و...بایدهمراهش بشه که اون پسربفهمه مادرش کنارشه...

من باشوهرم دوست بودم دوماه سردوماه اومدخواستگاریم میدونیت مادرمن میدونه هرجاییم نمیرفتم باهاش هرحرفیم نمیزدم بهش هرکاریم نمیکردم اکثراًخواهرم که ۶سال ازم بزرگتره همراهم بودمانتویی بودم چادری شدم چون شوهرم رودوست داشتم مادرمم زن زرنگی بودتادیدمن همینم واگه اون بهم یادنده من خودم قایمکی کارخودمومیکنم ترجیح دادبدونه...

برعکس خواهرمجردم که توخونه س میره سرکارمیادهیچکسم توزندگیش نیس مادرمم راحته...

جامعه ی الان اینه

نمیشه مجاب کردهمه همونجوریکه میخوایم باشن...

چرا بجای ترویج وحمایت از صیغه که مسبب هزار جور کثافت کاری و مرض و ولنگاری بچه های یتیم و تباهی خانوا ...

فعلن که با شما طرفم 

اصلن درک درستی از حرفهام نداری 

درضمن کی فرار کرد؟؟؟؟؟؟من که دارم جواباتون میدم

گفتم صد در صد این مرد انسانیت نداره ولی به نظر من استاتر باید میموند وسعی میکرد زندگیشو بسازه به خاط ...

ان شاا...موفق باشی😊

کلاًمن نظری ندارم😑 فقط یه چیزی میگم همین مادراییکه باپتک وایسادن ببینن بچه هاشون باپسرحرف بزنن یان ...

بعضیها که دوست میشند وبعد سر موضوعی تموم میکنن وبعد کیس بعدی ودوباره تمام...این روند ادامه داره...ودراخر بلاخره ازدواج میکنن به نظر شما این زن ومرد که چندین نفر چشیدن وتجربه کردن ایا حیایی میمونه

خودمون داریم با دست خودمون طناب دارمونو میبافیم وبعد که جامعه کثیف شد و ضربش وارد زندگیمون شد میگیم چرا....