2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست دوستی بده تو ت ل گ ر ام یه گروه مختصه سرکلاژی هاست ببرمت اونجا اطلاعات خوبی دارن بچه ها راهن ...

ببخشید میشه منم عضو کنین. منم یه سقط تو ۱۱ هفته داشتم یه زایمان زودرس تو ۲۲ هفته.

کسی از اطرافیانو نمیشناسین انجام داده باشن😢😭😭

عزیزم منم مشکل شمارو دارم تو ۱۴ هفته کیسه آبم پاره شد و تو ۱۷ هفته سقط شدش من بار اولمه که سقط کردم بنظرت برای بارداری بعدی چیکار کنم شما موفق نشدی باردار شی چیکار کردی؟ بخدا خیلی داغونم تایپیکای توام خوندم بدتر شدم

عديزم ببهش من جسارت ميكنم،دكتر خير انديش ،عامل سقط هاي سه ماهه ي اول بارداري رو در سرد بودن رحم ميدونن.و درمانش رو خوراك گرميجات مثل خرما،انجير،دارچين و... افراط نكنيد چرن زياديش هم خيلي خطرناكه و نطفه رو ميسوزونه.قصدم از اين حرف اينه كه اگر خداي نكرده به درمان پاسخ نداد بدنترن بد نيست يه مشاوره اييم از دكتر خيرانديش بگيريد.اگر رحم سرد باسه تا يه حدي ميتونه وزن بچه رو تحمل كنه و با بيشتر شدن وزن بچه سقط ميشه.اميدوارم نتيجه بگيريد گلم😍😍😍

منم دوتا سقط داشتم تو 16و 21هفته

هردو بدلیل پارگی کیسه اب😢 دومی سرکلاژ بودم

توروخدا بگید چکار کردین برای بارداری موفق بعدی

دوتا سقط تو هفته های 17 و 22داشتم. برای منم دعا کنید(فروردین ۹۹) ... خداروشکر بعد دوسال از سقط دوم، خدای مهربون فرشته نازی گذاشت تو بغلم(فروردین ۱۴۰۱) خدایاااااا شکرت، خودت حفظش کن برامون و به هرکس که ارزوی مادرشدن داره فرزندسالم و صالح عطاکن

سلام عزیز چه کردی؟من قبلا باهاتون چت کردم.من پارسال سرکلاژشکمی کردم خداروشکر جواب گرفتم.شما انجام دادی بالاخره؟خاستم جویای حالت بشم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.