2777
2789
عنوان

بالا اوردن نوزاد دو ماهه

602 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

پسرم 3 روز دیگه دو ماهه میشه از دیروز تا الان هر دو یا  وعده شیر که میخوره بالا میاره سرفه خشک هم داره البته نه زیاد ولی داره نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم اگه کسی تجربه داره خوشحال میشم راهنمایی کنه . ممنون میشم

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
رانیتیدین بده بهش هر ۱۲ ساعت نصف قطره چکون دکتر به دختر منم داد خداروشکر خوب شد شربشتو بگیر

عزیزم دوز مصرفی رانیتیدین با توجه به وزن بچه و شدت رفلاکس تجویز میشه. بهتره ببرن متخصص اطفال. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رانیتیدین بده بهش هر ۱۲ ساعت نصف قطره چکون دکتر به دختر منم داد خداروشکر خوب شد شربشتو بگیر

عزیزم دختر شما چند وقتش بود اونم بالا میاورد؟

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙
عزیزم دوز مصرفی رانیتیدین با توجه به وزن بچه و شدت رفلاکس تجویز میشه. بهتره ببرن متخصص اطفال. 

من دخترم از قبل ۱ماهگی همین قدر میخوره الانم که ۳ماهشه بازم همونقدر میخوره دوز نداره فقط واسه تقویت معدشونه گفت تا ۶ ماهگی همینقدر بده گلم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
عزیزم دختر شما چند وقتش بود اونم بالا میاورد؟

دختر من از قبل ۱ماهگی بالا میاورد دکترش گفت بده که معدش تقویت بشه پس نزنه شیرو تا الان که ۳ ماهشه عااالی شده خداروشکر بچم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
من دخترم از قبل ۱ماهگی همین قدر میخوره الانم که ۳ماهشه بازم همونقدر میخوره دوز نداره فقط واسه تقویت ...

منم دخترم رانیتیدین خورده. از قبل یک ماهگی هشت دهم سی سی. بعد شد یک سی سی. و تا ۴ ماهگی هر دوازده ساعت یک و نیم سی سی.عزیزم ما که پزشک نیستیم که برای دیگران نسخه بپیچیم. فقط میتونیم راهنمایی کنیم. برای نوزاد خصوصاً نمیشه تجویز دارویی کرد به این آسونی که.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
منم دخترم رانیتیدین خورده. از قبل یک ماهگی هشت دهم سی سی. بعد شد یک سی سی. و تا ۴ ماهگی هر دوازده سا ...

دختر شما رفلاکس داشته که زیاد کرده دختر من نداشته و اینکه دکتر هم ببره همینو میگه منم فقط راهنمایی کردم نگفتم زوووری حتما بده یا اجبار کسی نکردم که

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
دکترش گفت اگه نخوره رفلاکس شدید میگیره

خدا رو شکر دخترت خوب شده برا پسر منم دعا کن عزیزم . 

فردا میلرمش دکتر. اخه پسرم تا الان که دو ماهشه اینجاری نبود بالا نمیاورد الان بعضی وقتا سرفه و عطسه هم داره احتمالش هست سرما خورده باشه؟

اگه بینیش کیپ نیس و تب نداره فکر نکنم

بینیش کیپه . ولی نه از الانه نزدیک 1 ماهه کیپ میشه همش . نمیدونم چرا. دکتر هم بردم قطره داده ولی خوب تشده

بینیش کیپه . ولی نه از الانه نزدیک 1 ماهه کیپ میشه همش . نمیدونم چرا. دکتر هم بردم قطره داده ولی خوب ...

بخور سرد حتما داشته باش تو خونه و مدام قطره بینیشو بریز دختر منم همین بود تازه یکم بهتر شده

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼