2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2181318 بازدید | 92374 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دخترا، من دیشب بعد اینکه مهمونام رفتن ظرفارو شستم همشونو،خونه رو مرتب کردم. پسرم انقدر هیجان داشت هی لباسشو خیس میکرد، یه عالمه لباسش جمع شد که همه رو با دست شستم دوباره و بعدش خوابیدم. صبحم بعد روتین صبحانه اماده کردم،ساکمو جمع کردم،رخت خوابارو جمع کردم،یه دوش گرفتم و رفتم خونه ی مامانم. 20 تا مهمون داشت امشب. صبح رفتم اول یه سری ظرف شستم، جارو برقی زدم. ظرف گرفتم، جارو برقی زدم، حیاطشونو جارو زدم. میوه شینم و خشک کردمو چیدم. تو برنج و خورشت یه ذره کمک کردم. لاک زدم. بعد شامم مهمونا ظرفارو شستن من خشک کردم همرو جا به جا کردم. ظرفای چای و میوه رو هم شستم. بعضیاشو خشک کردم. تا جایی که میشد مرتب کردم و اومدم خونه، لباسامونو جمع کردم. لبسشویی هم روشن کردم، فروا صبح پهن میکنم. شب همتون خوش😘😘

امروز زیبا😍☁️۱.هماهنگی سفارش مشتری۲.مقدمات غذای فردا که همه خونه ایم۳.ثبت نام دخترم تو آزمون مبتکرا ...

خب سلام 😍☁️خوبین همگی؟

امروز شلوووووغ بودما

شلوغ واقعی

صبحانه خانواده دعوت کردن( سیرابی و شیردان)

نهار هم همونجا پلاس بودیم😅

بعد از ظهر خودم مهمون داشتم🌹🌹

با بچههام و همسرم تمام خونه رو تمیز کردیم 😍👌

واقعا انقدر گرد و سنگین شدم دیگه روشون نمیشه کمک نکنن😁

کلی گل گفتیم و گل شنیدیم و خوراکیای خوشمزه خوردیم و خوش گذشت😍

بعد که رفتن، بچههام در مورد مشکلی که تو کارم پیش اومده سوال کردن و طوری که بدونن واقعا از چنین اتفاقاتی ناراحت نمیشم، براشون توضیح دادم مشکل رو.

و راه حلی که پیدا کردم رو هم گفتم.

چون معتقدم انتقال دانش و تجربه (متناسب با درک بچه ها) خیلی مهمه.

یک جور واکسینه کردن بچه نسبت به اشتباه کردن هست.

ضمنا بهشون گفتم بین سه روز تا یک هفته زمان میبره تا من بتونم برگردم به روال سابق و کمتر برم تو گوشی. حتما وقتی به روال عادی برگردم بهشون باز اطلاع میدم 👌

این هم گزارش از وضعیت شغلیم که فعلا مهمترین بخش مدیریت مالی من هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-درآمدها-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردن-و-نکات-مهم-خانه-داری-۳?postId=403248900

سلام عزیزم ، منظور تیتان جان همون حرفهایی بود که چند وقت پیش جو تاپیک رو به هم زد .

اها درسته

اونا حاشیه بود

اصل اینه که همین ماهایی که هستیم، از تلاش هامون بگیم و نذاریم تاپیک به این خوبی بخوابه.

سلام دوستان شب همگی به خیر باشه.

مهم ترین کارهایی که طی ۲ روز گذشته انجام دادم :

جمع و پهن کردن رختخواب ها

مرتب کردن تمام خانه به تعداد زیاد

شستن ظرفها چندین بار

تمیزکردن آشپزخانه

درست کردن برنج و ماهی

خواندن نمازها

رسیدگی به تکالیف بچه ها

درست کردن محتوای کلاس خودم

جمع کردن لباس های رخت آویز

شستن یک سری لباس و پهن کردن

تمیز و مرتب کردن آشپزخانه

تا کردن لباس ها و گذاشتن در کشوها

رفتن به خانه مادرم

پذیرایی در خانه مادرم

شستن ظرف در خانه مادرم

خوردن و جمع کردن صبحانه و نهارها و شام ها

و یک سری کار دیگه که واقعا دقیق یادم نیست .

سلام عزیزم ، منظور تیتان جان همون حرفهایی بود که چند وقت پیش جو تاپیک رو به هم زد .

مامان سبحان میشه در مورد وام چند تا سوال ازتون بپرسم؟

یک دختر بهاری که در حال رشد فردی و اجتماعی است .پذیرای کمک شما در مورد رشد انسان هستم 

انسان خوشبخت کسی است که یک دوست واقعی پیدا کند و خوشبختتر کسی که آن دوست واقعی را در همسرش مییابد.

سلام قشنگا🥰

اول هفتتون بخیر ،امیدوارم هفته خوبی رو شروع کرده باشید💕

جمعه من اینطور گذشت:

🍁ساعت ۹ از خواب بیدار شدیم، روتین پوستیمو انجام دادم ،همسرم دست و روی بچه ها رو شست و لباسشون رو من عوض کردم.

🍁صبحانه آماده کردم ،آوردم و خوردیم و جمع کردم.

🍁ملحفه ها و رو بالشتی ها رو گذاشتم توی سفید کننده و سپس مینی واش توی دو مرحله شستشون ، آبکشی و خشک کردم.

🍁هال و پذیرایی و آشپزخونه رو مرتب کردم.

🍁ظرفهای سینک رو شستم و سینک و اطرافش رو دستمال کشیدم.

🍁برای نهار مرغ مزه دار کردم ک همسرم بیرون کباب کنه.

🍁اتاق بچه ها ، اتاق خواب و تخت ها مرتب و تمیز شدن.

🍁اتاق مطالعه تمیز شد.

🍁هال و پذیرایی و آشپزخونه و اتاق خواب و اتاق بچه ها و اتاق مطالعه جارو و طی کشی شدن.

🍁برای بچه هام توپک خرمایی درست کردم.

🍁همسرم نهار رو آماده کرد و خوردیم و جمع کردم.

🍁آبچکون رو خلوت کردم و ظرفهای سینک رو شستم .

🍁آماده شدیم و رفتیم خونه پدرشوهرم اینا و ازشون خداحافظی کردیم ، میرن شهر خودشون،یکم توی جمع کردن کمکشون دادیم و رفتیم.

🍁بچه ها رو سپردم به مادرم و با همسرم رفتیم تره بار و کلی خرید کردیم.

🍁اومدیم خونه و رفتم دوش گرفتم و حمام رو اساسی شستم.

🍁شام مامانم اصرار داشت بریم خونشون اما همسرم گفت براشون زحمته و قبول نکرد و رفتیم بیرون شام خوردیم.

🍁دنبال بچه ها رفتیم و برگشتیم خونمون.

🍁لباسشویی رو یک دور روشن کردم و تا پایان کارش روتینمو انجام دادم و مسواک بچه ها رو زدم و قبل خاموشی لباسها رو پهن کردم و خوابیدیم.

‏"بوسه ی خدا روی زخم های قلبتون"🌱

تو کتم نمیره واقعا ۶۰۰۰ صفحه ... بدتر احساس سمی و سنین بودن دارم به تاپیک😂انگار دعا بستن بهش😂😂

کسی اجبارتون نکرده بیاید عزیزم،لطفا احترام خودتون رو حفظ کنید.

‏"بوسه ی خدا روی زخم های قلبتون"🌱