2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2279492 بازدید | 94958 پست

برنامه روز چهارشنبه

شستن ظرفای شام ( دیشب نشستم )

تمیز کردن حیات خلوت

یادگیری برش نوار اریب .برا سبدم میخوام 

خواندن یک جز قرآن

خواندن 20 صفحه کتاب باشگاه پنج صبحی ها 

کارکردن 10 تا از کارت های دید آموز با پسرم 

حمام دادن پسرم 

تمیز کردن یکی از اتاقا 

تمیز کردن یک کابینت 

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام مهتاب عزیزم♥️ دوست خوبم💐 خواهر قشگنم💋 نماز و روزه شما هم قبول درگاه حق باشه گلم🙏 این روز ...

سلام مولودی جون چقد جای شما وگزارشهاتون اینجا خالیه انشالا درکنارخانواده خوش وخرم باشید وسالی سرشار از برکت ورحمت داشته باشیدالتماس دعا...

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
منم دیروز از این سبدا دوختم ولی خیاطی وارد نیستم از روی فیلم اینستا دوختم میخوام بزرگش رو بدوزم

چقدر عالی 

آفرین

انقدر از خانمهایی مثل شما یا @banooooooooo  عزیز و بقیه دوستان هنرمند، خوشم میاد که انقدر خلاقید و گیراییتون بالاس.

از روی فیلم خیاطی میکنید!!!

ماشا...

این نیز بگذرد...                                                       
سلام عزیزم ممنونم ازراهنماییت خوشبحال فرزندانتون که همچین مادری دارن خیلی ازت ممنونم بازم واقعا حرفا ...

نه n8عزیزم من خودما مادر کامل نمیدونم عزیزم 

استانه تحملت رابالاببر گلم واقعابچه داری سخته ولی سلامتی بچهاتامدام بیادبیار وخداراشکر کن تمرکزت روی نقاط مثبت بچها باشه و۲۱روز رفتارهای مثبت بچها رابنویس وتوجهت از لجبازی واذیت کردنشون بردار انشالاروزبروز بهترمیشه اوضاع

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

سلام دوستان

یه سوال داشتم :

ما میخوایم برای خونه و از طریق مخابرات یا شرکتهای اینترنتی سرویس بگیریم.

چه سرعتی خوبه؟

چه شرکتی؟

مخابرات چطوره؟

ممن‌ن میشم راهنماییم کنید.

تو نت هم دارم تحقیق میکنم ولی خب همه از خودشون تعریف کردن و هیچ کدوم ماستشون ترش نیست!!!!

لطفا تجربه هاتون رو در اختیارم بذارین⚘

این نیز بگذرد...                                                       
https://uupload.ir/files/gsup_۲۰۲۱۰۴۱۹_۲۰۴۷۲۳.jpg

خیلی هم عالی👏👏

سلام و صد سلام 🌈🌈🌈🌈🌈

دیروز که همه لیست تیک خورد و چند تا کار اضافه هم انجام دادم💪

کارهای امروز:

شستن ظرف های سحر.دستمال کشی کانتر،جمع کردن لباس خشک ها،مرتب کردن خونه،شستن رومیزی و سفره،گردگیری،جمع کردن آبچکون،امروز که کارهام سبکن کتاب بخونم،یه بخشی از کارهای دانشگاه رو انجام بدم،سبزی بخرم،حموم با اعمال شاقه،اصلاح کنم و ابرو هام رو بردارم.شیر بخرم بجوشونم،یه خرید باید برم.فعلا همینا یادمه🤔

افطار:فرنی

شام:فست فودی

سحری:استانبولی 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

سلام 

گزارش ۳۱فروردین

بعد سحری واذان صبح یه جز قرآن خوندم همیشه شبا آخر وقت می خوندم تا صبحا قرآن یا کتاب می خونم گیج میشم دوست دا رم بخوابم خوابیدم 

گفتم تا ۸بخوابم ساعت ۸هی گوشی زنگ می خورد اصلا نمی تونستم از جام بلند شم داداشم اومد دیگه بیدار شدم بعد رفتن داداشم دوباره می خواستم بخوابم خواهرشوهرم اومد از ۹:۳۰تا ۱۱ با خواهرشوهرم حرف زدیم به زور بلند شدم ظرفای سحری وشب قبل که مهمون داشتم و شستم 

بچه ها بیدار شدن رخت خوابا رو جمع کردم به پسرم صبحانه دادم 

روبالشی ها و رو تشکی ها رو شستم 

دوباره درازکش افتادم تکرار فیلم احضار دیدم 

همینطور بیکار بودم تا ساعت ۵:۳۰داشتم تونت درباره ی جن می خوندم اصلا پیشنهاد نمی کنمتحقیق کردن  درباره اجنه رو شب می ترسیدم آدم ترسو میشه  دیگع پا شدم سبزی برا قلیه ماهی خرد کردم 

دسر درست کردم 

دیگه اذان شده بود سفره ی افطاری پهن کردم 

بعدش نشستم شام پختم مابین شام پختن ظرفای نهار بچه ها وافطاری رو شستم چقد ظرف کثیف می شه بدم میاد از ظرف شستن و شستن سرویس در عوض عاشق مرتب کردن خونه کابینتا وکمدا وجارو زدنم 

بعد شام کل ظرفارو شستم گازو تمیز کردم دستمالا رو شستم  همسرجان میگفت ولش کن بیا بخواب مگه من ول کن بودم می خواستم بیام گزارش بدم خیلی خوابم میومد گرفتم خوابیدم تا امروز ۴صبح 

سلام دوستان نماز روزتون قبول.. ازمون وکالت خیلی سخت پیشه رو دارم که باید خیلی خیلی تلاش کنم و هیچگون ...

سلام 

انشالله که خدا کمکت کنه و به وقتت برکت بده.

منم شرایطم دوماه پیش شبیه شما بود، صب تا ظهر سرکار بودم و شب باید مطالعه میکردم و مباحث هم بسیار سنگین بود.

برنامم این شکلی بود که تا طهر سرکار بودم و پرستار پیش بچه ها میموند بعدش طهر میومدم خونه نهار و نماز و یکم استراحت، عصر نهار فردا و شام 

شب هم همسرم‌میومد و بچه ها رو نگه میداشت من مطالعه میکردم.

من به این روتین رسیدم و برام جواب داد، شما هم شرایطت رو به دقت بررسی کن و همه رو کنار هم بچین، طوری که تو شبانه روز چند ساعتی برای درست بمونه.

اگه میتونی پرستار بگیری که نصف روز پیش بچه ها بمونه و خودت بری کتابخونه درس بخونی که عالی میشه.

ولی در کل باید این چند ماه تا آزمون حسابی از وقتت استفاده کنی ،اگه اشتباه نکنم آزمون شهریوره، درسته؟

منم دیروز از این سبدا دوختم ولی خیاطی وارد نیستم از روی فیلم اینستا دوختم میخوام بزرگش رو بدوزم

از اون کیفاست که لباس و این چیزا میزارن توش؟اگه میشه آدرس پیجشو بزار منم همت کنم یکی بدوزم بسیار خوشم اومد.

لباسای دخترمو که خیلی سالم موندن رو نذر کردم که انشالله برآورده شد بدم شیرخوارگاه.بنظرتون استفاده میشه یا فقط لباسای نو قبول میکنن من اطلاعی ندارم اصلا باید برد شیرخوارگاه یا بهزیستی

خدارو شکر خونه چند روزیه تمیزه الانم کاری ندارم بجز شستن ظرفای سحری که اونم دخترم خوابه انشالله بعد بیدار شدنش میشورم.

من کارام از پنج عصر به بعد شروع میشه چون تا اون موقع دخترم و همسرم خوابن و من هیچ کاری نمیتونم بکنم.ولی از این نظمی که گرفتم خیلی راضیم

کاش همیشه همینطور و چه بسا بهتر هم باشم.

این هفته چندتا هدف گذاشته بودم که دنبال کنم یکیش انجام کارها در لحظه و عدم تلنبار شدنشون بود که خدارو شکر پایبند بودم.

بقیشو هم ارزیابی میکنم و میگم.به نظرم برا آدم بهانه گیری مثل من تقسیم اهداف به مهم و مهم تر و دید کوتاه مدت داشتن بهشون کمک کنندست.چندتا کار مهمم دارم که دیگه کم مونده به قورباغه تبدیل بشه امیدوارم اونارم انجام بدم.

عزیزم شما باید از یه مشاور تحصیلی کمک بگیرین ، که با توجه به شرایطتون بهتون برنامه بده ، امیدوارم مو ...

سلام گلم .. با مشاور تحصیلی صحبا کردم متاسفانه سیزده ملیون میخواد من به زور پوله کتابامو جور میکنم چه برسه به سیزده تومن