2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2140484 بازدید | 90586 پست
منم الان یکسالی هست دچارم بهش 😔

دارو هم می خوری ؟ 

من دبیرستان شروع افسردگیم بود   اوایل افسردگیم زیاد نشون نمیداد بعدش رفته رفته زیاد و زیاد تر شد از ۱۸ سالگیم دوقطبیم شروع شد 

من ساعت ۲ از مدرسه میومدم از ساعت ۳ ظهر می خوابیدم تا ۵ صبح فرداش بیشتر اوقات  ۵ تا ۷ هم دذس می خوندم میرفتم مدرسه   

ببین می خوام بگم این شروعشه حتما دارو رو بخور چون طبق تجربه هر سال بدتر میشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. ادامه ی گزارش دیروز، عصری شوهرم اومد. میوه و وسایل سالاد و خرت و پرت و مرغ خرید. مرغارو شستم گذاشتم فریزر. کلم و کاهو و گوجه ها رو شستم ابشون رفت گذاشتم یخچال،میوه ها روشستم خشک کردم. رفتن یخچال، یه عالمه لگن و ابکش جمع شد شستم. شام درست کردم. واسه شام سالاد درست کردم. دیگه بعد شام انرژی نداشتم واسه شستن. موند صبح. یه عالمه ظرف شستم. سینکو شستم. رخت خوابا جمع شد،صبحانه خوردیم. بند خلوت شد. اب پتو رفت، پهن کردمش. نهار گذاشتم. 

سلام عزیزم ، چرا شال ها رو داخل ماشین لباسشویی نمیندازید ؟

سلام 

داخل ماشین دیگه    منظورم با ماشبن بود 

در این حد دیگه زرنگ نیستم با دست بشورم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها من یهو حالم بد شد 

الانم دارم گریه میکنم از دیروز یکم دپرس بودم 

امروز بدتر شدم  

حس میکنم اضافم  حالم واقعا بده 

بغض داره خفم میکنه 

الان ۴ ماه بود حمله نداشتم 

بچه ها من یهو حالم بد شد الانم دارم گریه میکنم از دیروز یکم دپرس بودم امروز بدتر شدم حس میکنم اضافم ...

سوسن جووونم اینجوری نگو عزیزم ♥️

این حالت موقته 

به خودت کمک کن از این شرایط زود خارج بشی 🥰

هر کاری که حالت خوب میشه انجام بده 

دوش بگیر 

یه چای تازه دم کن. 

یه کم گریه کن 

با یکی که عزیزه برات و عزیزی براش صحبت کن 

با خدا حرف بزن از همه مهمتر 

ان شاء الله زود حالت خوب بشه 

دارو هم می خوری ؟ من دبیرستان شروع افسردگیم بود اوایل افسردگیم زیاد نشون نمیداد بعدش رفته رفته زیا ...

سه چهارماهی دارو خوردم

توی سه ماه سه تا از نزدیکترین هامو از دست دادم و این منو نابود کرد و باعث شد دارو بخورم.

یکم ک بهتر شدم همسرم دیگه نزاشت دارو بخورم گفت اینا وابستگی میاره و منم ولش کردم.

ولی از وقتی ک از تهران اومدم حتی زمانی ک دخترم همونجا بستری بود اینطور میشدم و ساعت خوابم یا خیلی کم بود یا خیلی زیاد.

روزای اول ۴ شب خواب نرفتم و بیدار بودم ولی کم کم ساعتش رفت بالا و از ۷ تا ۸ ۹ صبح میخوابیدم.

با این اوضاع باید برم دوباره ویزیت شم 

سلامممم☁️🤍من از مسافرت برگشتم حالا باید برگردم به زندگی عادی✨برنامه امروز به امید خداکار:۱ .جواب پی ...

همه انجام شد به جز این موارد:

۲.تماس با ایرانیکارت(ساعت۵به بعد،۱۰دقیقه)❌

-علت انجام نشدن: چون میخوره به بعدازظهر و شلوغی کارای روزم

-چی میشه که انجام بشه؟ : یا بپرسم چه ساعتی غیر از ۵ میتونم تماس بگیرم

یا یک روز بگم بچه ها رو مامانم ببره من به این قضیه برسم.

۳.ازمایشگاه و نشون دادن دندونم(۱.۵ساعت)❌

علت انجام نشدن: از سفر برگشتم و خسته بودم و سلامتیم رو اولویت قرار ندادم:(

- چی میشه انجام بشه؟: وقت دکتر رو بگیرم که مجبور بشم برم آزمایش رو بدم.

خودمو بیشتر دوست داشته باشم

۲.نوشتن خرج سفر و هفته قبل(۲۰)❌

علت: زمان نداشتم

۱. آشپزی با بچه‌ها❌

علت:زمان کم

۳.قرار بذار با مامانای مدرسه دخترم برای تولد(۲۰)❌

علت: نرسیدم به خاطر آلودگی هوا نیان

چی میشه انجام بشه؟ زنگ بزنم صحبت کنم باهاشون

این حرف رو نزن قربونت برم😔منم چند روزیه حالم خرابه ولی بخاطر بچه هام و همسرم سرپام🥲

عارفه جوووونم ان شاء الله زودتر خوب بشی 

همه ما دوران بالا و پایین داریم 

مهم اینه که به خودمون کمک کنیم نذاریم تو حال بد بمونیم 

اینجا نوشتن خیلی کمک میکنه که آدم تخلیه بشه