شوهرت ازمایش داد.مطمئنی عکس رنگی گرفتی.لوله هات مشکلی ندارن.پیش دکتر مجرب رفتی بررسی کنه ببینه غیر ...
شوهرم مشکلی نداره. عکس رنگی هم گرفتم لوله هام بازه. دکترم هم خیییلی خوبه خیلیا نتیجه گرفتن. 2 تا ای یو ای منفی و 2 تا ای وی اف منفی داشتم کلومیفن لتروزول و اینا هم خوردم الان هم روزی 2 تا متفورمین 500 گلوکوفاژ می خورم. جدیدا می خوام برم پیش علوی . بعضی ها میگن روش درمانش برای همه یکی هست. شما چجوری نتیجه گرفتی گلم؟
خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
شوهرم مشکلی نداره. عکس رنگی هم گرفتم لوله هام بازه. دکترم هم خیییلی خوبه خیلیا نتیجه گرفتن. 2 تا ای ...
من و شوهرمم مشکل داشتیم شوهرم اسپرمش ضعیف شده بود و منم ذخیره تخمدانم کم بود والا انقد دعوا و درمان رکدیم پیش چندتا دکتر رفتیم فایده نداشت آخر به این نتیجه رسیدیم که باید جنین اهدایی بگیریم یکی از دوستان شماره یه خانمی رو بهمون داد بنام خانم جعفری من با ایشون تماس گرفتم کارش مددکاریه به امثال ماهایی که بطور طبیعی بچه دار نمیشیم کمک میکنه ایشون یه زوجی رو برای ما پیدا کردن که به از اون جنین گرفتن و به من انتقال دادن هزینه کردیم ولی خوشبختانه جواب گرفتیم الان پنج ماه دوقلو باردارم واقعا هر جا می شینمو پا میشم دعاش میکنم شماره تماسش رو بهتون میدم اگه نتیجه نگرفتید با ایشون تماس بگیرید . 09128935612 خانم جعفری